Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

Nominacija Zaklade Ana Rukavina za najbolju Crowdfunding / fundraising kampanju na natječaju za najbolju kampanju neprofitnih organizacija!

Dragi naši, sretni smo što možemo s Vama podijeliti jednu jako lijepu vijest; humanitarna akcija i koncert „Želim život“ Zaklade Ana Rukavina odabrana je kao jedan od finalista u kategoriji Crowdfunding / fundraising kampanje na natječaju za najbolju kampanju neprofitnih organizacija!

Ovaj natječaj je po prvi put u Hrvatskoj pokrenulo društveno poduzeće Brodoto, a “Želim život” natjecat će se za pobjednika u svojoj kategoriji koji će biti izabran od strane stručnog žirija nakon predstavljanja svih kampanja-finalista na javnoj dodjeli nagrada 1. veljače. u Europskoj kući u Zagrebu.
Osim stručnog žirija, svoj glas za našu humanitarnu akciju „Želim život“ u kategoriji Crowdfunding / fundraising kampanje na natječaju za najbolju kampanju neprofitnih organizacija možete dati i Vi putem obrasca koji se nalazi na ovom linku.
Vaša podrška puno nam znači i zahvaljujemo što ste uvijek tu za nas.
Ovom prilikom zahvaljujemo i našem medijskom partneru Novoj TV s kojom zajednički organiziramo koncert i humanitarnu akciju „Želim život“ kao i svim drugim partnerima, sponzorima i volonterima bez čije podrške bi nam bilo neusporedivo teže.
Najveća hvala, ipak, ide Vama dragi naši, koji nas podržavate već deset godina i pomažete nam u ostvarenju Anine i naše misije!
Čestitamo svim nominiranima, čast nam je što je naš rad za one kojima smo najpotrebniji, prepoznat, te da su nas članovi stručnog žirija koji čine predstavnici hrvatskih medija, institucija te nezavisni komunikacijski stručnjaci izabrali kao jedne od 15 finalista u ovom natjecanju.

Hvala Vam na svakom Vašem glasu!

RSS novosti

Novosti

82. transplantacija iz Hrvatskog registra!15. veljača 2018.

Dragi naši, iz Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica primili smo vijest da je u siječnju provedena transplantacija krvotvornih matičnih stanica za pacijenta u inozemstvu. opširnije »

Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti15. veljača 2018.

Dragi naši, danas se obilježava Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti kojim se želi podići svijest o djeci oboljeloj od malignih bolesti te izraziti podršku oboljeloj djeci i adolescentima kao i njihovim obiteljima. opširnije »

11 godina Zaklade Ana Rukavina14. veljača 2018.

Dragi naši, prije nešto više od jedanaest godina, na jednom pismu, i na jednoj jednostavnoj, ali iskrenoj i velikoj želji – želji za životom, proizašla je ideja i vizija koju Zaklada slijedi već jedanaest godina, a na Valentinovo 2007. godine i službeno smo započeli svoj rad. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

058747 053824
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin