Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

Nominacija Zaklade Ana Rukavina za najbolju Crowdfunding / fundraising kampanju na natječaju za najbolju kampanju neprofitnih organizacija!

Dragi naši, sretni smo što možemo s Vama podijeliti jednu jako lijepu vijest; humanitarna akcija i koncert „Želim život“ Zaklade Ana Rukavina odabrana je kao jedan od finalista u kategoriji Crowdfunding / fundraising kampanje na natječaju za najbolju kampanju neprofitnih organizacija!

Ovaj natječaj je po prvi put u Hrvatskoj pokrenulo društveno poduzeće Brodoto, a “Želim život” natjecat će se za pobjednika u svojoj kategoriji koji će biti izabran od strane stručnog žirija nakon predstavljanja svih kampanja-finalista na javnoj dodjeli nagrada 1. veljače. u Europskoj kući u Zagrebu.
Osim stručnog žirija, svoj glas za našu humanitarnu akciju „Želim život“ u kategoriji Crowdfunding / fundraising kampanje na natječaju za najbolju kampanju neprofitnih organizacija možete dati i Vi putem obrasca koji se nalazi na ovom linku.
Vaša podrška puno nam znači i zahvaljujemo što ste uvijek tu za nas.
Ovom prilikom zahvaljujemo i našem medijskom partneru Novoj TV s kojom zajednički organiziramo koncert i humanitarnu akciju „Želim život“ kao i svim drugim partnerima, sponzorima i volonterima bez čije podrške bi nam bilo neusporedivo teže.
Najveća hvala, ipak, ide Vama dragi naši, koji nas podržavate već deset godina i pomažete nam u ostvarenju Anine i naše misije!
Čestitamo svim nominiranima, čast nam je što je naš rad za one kojima smo najpotrebniji, prepoznat, te da su nas članovi stručnog žirija koji čine predstavnici hrvatskih medija, institucija te nezavisni komunikacijski stručnjaci izabrali kao jedne od 15 finalista u ovom natjecanju.

Hvala Vam na svakom Vašem glasu!

RSS novosti

Novosti

Nova akcija upisa u Hrvatski registar u Koprivnici23. lipanj 2017.

Dragi naši, potaknuta velikim interesom građana Koprivnice, Zaklada Ana Rukavina će u četvrtak, 06. srpnja 2017. održati akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u Koprivnici. opširnije »

69 novih članova Hrvatskog registra13. lipanj 2017.

Dragi naši, teška zdravstvena situacija našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Nikole Pokrivača dirnula je mnoga srca te se na današnjim dvjema akcijama u Zagrebu Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo ukupno 69 potencijalnih darivatelja opširnije »

Akcije u Zagrebu10. lipanj 2017.

Dragi naši, u utorak, 13. lipnja, Zaklada Ana Rukavina održat će dvije akcije upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u Zagrebu. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

054488 051024
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin