Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

UPOZORENJE!

Dragi naši, ovim putem obavještavamo Vas da na Facebooku postoje dva lažna profila zakladnice Zaklade Ana Rukavina i Anine sestre Gordane Leto.

Gordana Leto nema niti je ikad imala Facebook profil.
O lažnim profilima obavijestili su nas iz Zaklade „OTOK BRAČ - negdje između mora i zvijezda“ koji su također bili žrtve prijevare osobe koja je otvorila navedene lažne profile te je ista, nažalost, poznata i Zakladi Ana Rukavina i gospođi Mariji Rukavini, upraviteljici Zaklade i Aninoj majci, kojoj se putem elektronske pošte obratila za pomoć napisavši da je, navodno, teško bolesna.
Gospođa Marija Rukavina je slučaj prijavila 26. rujna 2016. u V. Policijsku postaju Zagreb, Bauerova 1, a Gordana Leto je slučaj krađe identiteta prijavila u istu postaju 27. rujna 2016.
Nažalost, lažni profili su i dalje u funkciji te obavještavamo sve Vas te prijatelje i poznanike obitelji Rukavina i Leto da se radi o lažnom profilu te da ne prihvaćaju Facebook prijateljstvo s navedenih profila.
U nastavku dostavljamo linkove na navedena dva profila te Vas molimo, ako ste u mogućnosti, da ih prijavite Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009906823350
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008713950183

Također, u nastavku su i fotografije Gordane Leto i Marije Rukavine koje se koriste na lažnim profilima.


Zaklada Ana Rukavina i dalje je u kontaktu s policijom te se nadamo se će se slučaj uskoro riješiti.


Hvala Vam na pomoći i pažnji,
Vaša Zaklada Ana Rukavina

RSS novosti

Novosti

Zadrani se još jednom odazvali pozivu na akciju23. listopad 2017.

Dragi naši, na akciji održanoj u subotu, 21. listopada u suradnji s Podružnicom Hrvatske udruge leukemija i limfomi Zadar u prostorijama Kneževe palače u Zadru, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 39 novih potencijalnih darivatelja. opširnije »

Akcija upisa u Hrvatski registar u Zaprešiću22. listopad 2017.

Dragi naši, u srijedu, 25. listopada, od 11 do 13 sati, u prostorijama Veleučilišta Baltazar Zaprešić (Ul. Vladimira Novaka 23) u Zaprešiću održat će se akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. opširnije »

Akcija upisa u Hrvatski registar u Zadru19. listopad 2017.

Dragi naši, u subotu, 21. listopada, u suradnji Zaklade Ana Rukavine i Podružnice Hrvatske udruge leukemija i limfomi Zadar od 9,30 do 12,00 sati održat će se akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

055298 052824
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin