Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

216 novih članova Hrvatskog registra u Splitu i Orebiću

Dragi naši, četvrtak i petak, 11. i 12. svibnja, proveli smo u Splitu i Orebiću.

Teško je opisati dobrotu i pažnju koju smo primili od naših dragih organizatora i dragih ljudi koji su svojim upisom došli podržati svoje najbliže kojima je potrebna transplantacija krvotvornih matičnih stanica.
Njih ukupno 216 upisalo se u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, 80 u Splitu te 136 u Orebiću, kako bi pomogli oboljelim osobama.
Velika hvala svima koji su pomogli u organizaciji akcija, prvenstveno našim dragim Anji Babić iz Splita i Dajani Baleta i Mladenki Marinković iz Lige protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet, predsjedniku Lige Niki Violiću te gospođi Ivani Beer, majci oboljele djevojčice kojoj je potrebna transplantacija, na velikom srcu i trudu da potaknu okolinu i podsjete na važnost pomaganja.
Hvala mladim ljudima iz Splita i Orebića koji su se upisom u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica stavili na raspolaganje oboljelima diljem svijeta.
Hvala našoj dragoj dr.sc. Esmi Čečuk-Jeličić i dragim sestrama koje su pomogle u uzimanju uzoraka u Splitu te dragoj ekipi Ambulante Orebić koji su bili na raspolaganju svojim sumještanima u Orebiću.
Hvala upravi Filozofskog fakulteta u Splitu na podršci i prostoru te njegovom Studentskom zboru na pomoći u organizaciji.
Hvala Općini Orebić i načelniku Tomislavu Ančiću na ustupljenom prostoru i Aminess Grand Azur hotelu u Orebiću na doniranom smještaju i ljubaznosti.

 

RSS novosti

Novosti

Akcija upisa u Hrvatski registar u Bjelovaru17. travanj 2018.

Dragi naši, u petak, 20. travnja, od 14 do 16 sati u suradnji Zaklade Ana Rukavina i Veleučilišta u Bjelovaru u prostorijama Veleučilišta (Trg E. Kvaternika 4) u Bjelovaru održat će se akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. opširnije »

Novi članovi Hrvatskog registra14. travanj 2018.

Dragi naši, na akciji održanoj jučer u Zagrebu u suradnji s Rotary klubom Zagreb Metropolitan u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisalo se 11 novih članova. opširnije »

Donacija Triatlon kluba Petrinja13. travanj 2018.

Dragi naši, ovim putem željeli bismo zahvaliti na plemenitoj donaciji Triatlon klubu Petrinja koji su 30. ožujka u Petrinji održali Memorijalnu utrku te se oprostili od prerano preminulog prijatelja Luke. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

059601 053824
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin