Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

22 nova darivatelja u Kozari Boku

Dragi naši, potreba za transplantacijom koštne srži šestero djece predškolske dobi potaknula je građane gradskog naselja Kozari Bok da se uključe u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Tim povodom današnjoj akciji pridružilo se 22 potencijalnih darivatelja.
Akciju su pomogli organizirati Grad Zagreb i Vijeće romske nacionalne manjine Grada Zagreba u Dječjem vrtiću „Zrno“ gdje nas je dočekalo divno osoblje vrtića i dragi potencijalni darivatelji koji su se odazvali pozivu za pomoć oboljeloj djeci.
Nadamo se da će svi koji se danas nisu uspjeli pridružiti akciji, upisati na nekoj od budućih akcija koje planiramo do kraja godine ili u osam transfuzijskih centara u Republici Hrvatskoj:
Ova akcija održana je u sklopu Tjedna filantropije koji se održava drugu godinu zaredom u organizaciji Nacionalne zaklada za razvoj civilnog društva i Europske zaklade za filantropiju i društveni razvoj.
Hvala od srca Gradu Zagrebu, Vijeću romske nacionalne manjine Grada Zagreba, osoblju Dječjeg vrtića „Zrno“ i svim dragim darivateljima koji su nam se danas pridružili.

RSS novosti

Novosti

Donacija ekipe Projekta TAKE It Easy i Udruge P.A.R.K. iz Šibenika17. listopad 2017.

Dragi naši, 7. listopada u primoštenskom klubu Aurora održan je koncert s humanitarnom notom. Ekipa Projekta TAKE It Easy i Udruga P.A.R.K. iz Šibenika organizirali su koncert te su prihod od ulaznica uplatili na račun Zaklade Ana Rukavina. opširnije »

19 novih potencijalnih darivatelja na akciji u tvrtki Takeda Pharmaceuticals Croatia d.o.o.11. listopad 2017.

Dragi naši, na akciji upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u tvrtki Takeda Pharmaceuticals Croatia d.o.o. u Zagrebu, 19 potencijalnih darivatelja upisalo se u Hrvatski registar DDKMS. opširnije »

Akcija u Zagrebu za oboljelu djecu26. rujan 2017.

Dragi naši, Zaklada Ana Rukavina će u petak, 29. rujna 2017. u suradnji s Gradom Zagrebom i Vijećem romske nacionalne manjine Grada Zagreba održati akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u Zagrebu. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

055216 052824
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin