Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

467 novih potencijalnih darivatelja

Dragi naši, na akcijama održanima jučer i danas u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisalo se čak 467 novih potencijalnih darivatelja!

430 Sisčana i Mošćeničana upisom u Hrvatski registar pokazali su da su tu za sve oboljele koji čekaju svog podudarnog darivatelja. U Mošćenici nam se pridruzilo 173 potencijalnih darivatelja, a u Sisku 257. Hvala im od srca na toplom dočeku i velikom odazivu, svi mladi ljudi koji su nam se pridružili danas jednog dana možda će imati priliku spasiti nečiji život.
Također, velika hvala zaposlenicima Konzuma; njih 37 jučer se pridružilo Hrvatskom registru u središnjici tvrtke u Zagrebu.
Hvala od srca svima koji su nam pomogli u organizaciji akcija; gospodinu Darku Zrili i Hrvatskom kulturno umjetničkom društvu Mošćenica, gospodinu Stjepanu Marušiću i Udruženju obrtnika grada Siska, našim dugogodišnjim sisačkim prijateljima Joeu i Maji Marton i Magdaleni Škrbinc, medicinskom osoblju Opće bolnice "Dr. Ivo Pedišić" na velikoj pomoći, gospođi Eli Borić iz Konzuma, i svima Vama dragi naši koji ste se odlučili upisati i pomoći onima koji čekaju svoju priliku za ozdravljenje.

RSS novosti

Novosti

Akcija upisa u Hrvatski registar u Bjelovaru17. travanj 2018.

Dragi naši, u petak, 20. travnja, od 14 do 16 sati u suradnji Zaklade Ana Rukavina i Veleučilišta u Bjelovaru u prostorijama Veleučilišta (Trg E. Kvaternika 4) u Bjelovaru održat će se akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. opširnije »

Novi članovi Hrvatskog registra14. travanj 2018.

Dragi naši, na akciji održanoj jučer u Zagrebu u suradnji s Rotary klubom Zagreb Metropolitan u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisalo se 11 novih članova. opširnije »

Donacija Triatlon kluba Petrinja13. travanj 2018.

Dragi naši, ovim putem željeli bismo zahvaliti na plemenitoj donaciji Triatlon klubu Petrinja koji su 30. ožujka u Petrinji održali Memorijalnu utrku te se oprostili od prerano preminulog prijatelja Luke. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

059601 053824
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin