Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

154 novih potencijalnih darivatelja u Zagrebu i Jakovlju

Dragi naši, na akcijama održanima u petak, 02. veljače u Zagrebu i Jakovlju, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 154 novih potencijalnih darivatelja.

Akciji održanoj u prostorima PLIVINOG Istraživačkog instituta u Zagrebu pridružilo se 100 potencijalnih darivatelja dok se u knjižnici Udruge žena općine Jakovlje „Dora“ u Jakovlju 54 potencijalnih darivatelja upisalo u Hrvatski registar.
Ove akcije održane su u suradnji s PLIVOM i Udrugom žena općine Jakovlje „Dora“ koje su se pridružile misiji Zaklade Ana Rukavina kako bismo zajedno pomogli oboljelim osobama u potrazi za podudarnim darivateljem.
Hvala od srca upravi i zaposlenicima PLIVE na podršci našim akcijama i velikom odazivu te Udruzi žena općine Jakovlje „Dora“ što su nas pozvali i odazivom akciji pomogli da se oboljelima u Hrvatskoj i svijetu povećaju šanse za pronalaskom podudarnog darivatelja krvotvornih matičnih stanica.
Ovom prilikom željeli bismo zahvaliti svima koji su nas u zadnjih mjesec dana pozvali kako bismo zajedno održali akcije upisa u Hrvatski registar; odaziv je bio rekordan te svim oboljelim osobama od srca želimo da što prije pronađu svog podudarnog darivatelja.
Nove akcije su pred nama sljedeći tjedan, veselimo se novim poznanstvima i potencijalnim darivateljima!

RSS novosti

Novosti

Akcija upisa u Hrvatski registar u Bjelovaru17. travanj 2018.

Dragi naši, u petak, 20. travnja, od 14 do 16 sati u suradnji Zaklade Ana Rukavina i Veleučilišta u Bjelovaru u prostorijama Veleučilišta (Trg E. Kvaternika 4) u Bjelovaru održat će se akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. opširnije »

Novi članovi Hrvatskog registra14. travanj 2018.

Dragi naši, na akciji održanoj jučer u Zagrebu u suradnji s Rotary klubom Zagreb Metropolitan u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisalo se 11 novih članova. opširnije »

Donacija Triatlon kluba Petrinja13. travanj 2018.

Dragi naši, ovim putem željeli bismo zahvaliti na plemenitoj donaciji Triatlon klubu Petrinja koji su 30. ožujka u Petrinji održali Memorijalnu utrku te se oprostili od prerano preminulog prijatelja Luke. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

059601 053824
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin