Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

154 novih potencijalnih darivatelja u Zagrebu i Jakovlju

Dragi naši, na akcijama održanima u petak, 02. veljače u Zagrebu i Jakovlju, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 154 novih potencijalnih darivatelja.

Akciji održanoj u prostorima PLIVINOG Istraživačkog instituta u Zagrebu pridružilo se 100 potencijalnih darivatelja dok se u knjižnici Udruge žena općine Jakovlje „Dora“ u Jakovlju 54 potencijalnih darivatelja upisalo u Hrvatski registar.
Ove akcije održane su u suradnji s PLIVOM i Udrugom žena općine Jakovlje „Dora“ koje su se pridružile misiji Zaklade Ana Rukavina kako bismo zajedno pomogli oboljelim osobama u potrazi za podudarnim darivateljem.
Hvala od srca upravi i zaposlenicima PLIVE na podršci našim akcijama i velikom odazivu te Udruzi žena općine Jakovlje „Dora“ što su nas pozvali i odazivom akciji pomogli da se oboljelima u Hrvatskoj i svijetu povećaju šanse za pronalaskom podudarnog darivatelja krvotvornih matičnih stanica.
Ovom prilikom željeli bismo zahvaliti svima koji su nas u zadnjih mjesec dana pozvali kako bismo zajedno održali akcije upisa u Hrvatski registar; odaziv je bio rekordan te svim oboljelim osobama od srca želimo da što prije pronađu svog podudarnog darivatelja.
Nove akcije su pred nama sljedeći tjedan, veselimo se novim poznanstvima i potencijalnim darivateljima!

RSS novosti

Novosti

82. transplantacija iz Hrvatskog registra!15. veljača 2018.

Dragi naši, iz Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica primili smo vijest da je u siječnju provedena transplantacija krvotvornih matičnih stanica za pacijenta u inozemstvu. opširnije »

Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti15. veljača 2018.

Dragi naši, danas se obilježava Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti kojim se želi podići svijest o djeci oboljeloj od malignih bolesti te izraziti podršku oboljeloj djeci i adolescentima kao i njihovim obiteljima. opširnije »

11 godina Zaklade Ana Rukavina14. veljača 2018.

Dragi naši, prije nešto više od jedanaest godina, na jednom pismu, i na jednoj jednostavnoj, ali iskrenoj i velikoj želji – želji za životom, proizašla je ideja i vizija koju Zaklada slijedi već jedanaest godina, a na Valentinovo 2007. godine i službeno smo započeli svoj rad. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

058747 053824
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin