Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

Prva press konferencija Zaklade Ana Rukavina

U HND održana prva press konferencija Zaklade - PRESS RELEASE

OBAVIJEST ZA MEDIJE

pripremljena za novinsku konferenciju 07. prosinca 2006. 11:00 sati,
Hrvatsko novinarsko društvo


Ovih dana smo bili svjedoci iznimne plemenitosti i dobrote, koju su iskazali mnogobrojni pojedinci, udruge i tvrtke u našem društvu, kako bi pomogli mladoj Vjesnikovoj novinarki Ani Rukavini Erceg.

Akcijom 'Spas za Anu' organiziranom dobrotom Aninih kolega i prijatelja prikupljeno je više od 1,2 milijuna kuna koje će po Aninoj želji postati temelj Zaklade Ana Rukavina koja će dugoročno raditi na prikupljanju sredstava za razvoj registra dobrovoljnih davatelja koštane srži i osnivanju banke umbilikalne krvi, te informiranju građana. Osnivači Zaklade su obitelj Ane Rukavine Erceg, Hrvatska udruga leukemija i limfomi i Vjesnik.

Kako bismo hrvatskoj javnosti predstavili cijeli projekt i zahvalili svima na dosadašnjoj potpori početak aktivnosti Zaklade Ana Rukavina obilježiti ćemo velikim humanitarnim koncertom koji organiziraju Anini prijatelji pod pokroviteljstvom Zaklade.

Koncert će se održati 21. prosinca na zagrebačkom Trgu Bana Jelačića u 20:00 sati.

Organizacija i produkcija koncerta košta 0 kuna.

SVI uključeni u projekt su svoje usluge donirali Zakladi na čemu im od srca zahvaljujemo.

Na koncertu će nastupiti: Vanna, Ivana Banfić, Lana Jurčević, Massimo, Aki Rahimovski, Hari Rončević, E.T., Dino Dvornik, Elemental, Raspashow … i drugi dragi gosti.

Voditelj će biti Davor Dretar-Drele i Sonja Šarunić.

Na koncertu će biti izvedena i Band-Aid pjesma 'ŽELIM ŽIVOT!' autorice Maje Rogić koja je svoj rad također donirala Zakladi.

Istodobno ćemo otvoriti mnogobrojne kanale prikupljanja sredstava, kako bismo omogućili svakom dobrom čovjeku u Hrvatskoj da daruje svoj prilog «za život» svih građana Republike Hrvatske.

Ana je započela ovu humanitarnu akciju.
Zaklada Ana Rukavina uz pomoć svih nas akciju nastavlja za dobrobit svih građana Republike Hrvatske.

SVI KOLEGE I KOLEGICE, SVE REDAKCIJE SVIH MEDIJA BEZ IZNIMKE SU DOBRODOŠLI I NA RASPOLAGANJE MOGU DOBITI MATERIJALE (JINGLE ZA EMITIRANJE, INTERVJU SA ZAKLADOM ITD.)

RSS novosti

Novosti

Akcija upisa u Hrvatski registar u Bjelovaru17. travanj 2018.

Dragi naši, u petak, 20. travnja, od 14 do 16 sati u suradnji Zaklade Ana Rukavina i Veleučilišta u Bjelovaru u prostorijama Veleučilišta (Trg E. Kvaternika 4) u Bjelovaru održat će se akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. opširnije »

Novi članovi Hrvatskog registra14. travanj 2018.

Dragi naši, na akciji održanoj jučer u Zagrebu u suradnji s Rotary klubom Zagreb Metropolitan u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisalo se 11 novih članova. opširnije »

Donacija Triatlon kluba Petrinja13. travanj 2018.

Dragi naši, ovim putem željeli bismo zahvaliti na plemenitoj donaciji Triatlon klubu Petrinja koji su 30. ožujka u Petrinji održali Memorijalnu utrku te se oprostili od prerano preminulog prijatelja Luke. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

059601 053824
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin