Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

Humanitarna aukcija i koncert u klubu Macao

Na zagrebačkom Jarunu humanitarna aukcija i koncert za Anu

U klubu Macao na Jarunu održana je aukcija modnih detalja poznatih modnih kreatora i koncert Maje Šuput, Lane Klingor i grupa Chante.

Svoje kreacije za auciju darovali su Tihomir Krznarić, Iva Tuđa, Hippy Garden, Amarie, Ivica Skoko, Robert Sever, Ingrid Wintage, Igle, Ivana Popović i Budoar.

Ovako je o tome izvijestio INDEX:

HUMANITARNOJ akciji pokrenutoj nakon prerane smrti novinarke Vjesnika, Ane Rukavine, već su se odazvale brojne zvijezde, a u srijedu navečer tom broju pridonijele su i pjevačice Maja Šuput i Lana Klingor, koje su u jarunskom baru "Macao" uz promociju pjesme i spota "Želim život" hrvatskog Band Aida te aukciju modnih detalja nekih od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, za prisutne nešto i otpjevale. Voditeljica programa bila je Iva Jerković, dok su predmete na aukciji predstavljale poznate manekenke, među kojima i Fani Stipković, Aleksandra Grdić, Antea Kodžoman, Lorena Čavar i druge.

Iako jučerašnja humanitarna akcija nije privukla velik broj ljudi, organizatori ipak mogu biti zadovoljni, jer većina predmeta koja se nudila na aukciji (kape, šalovi, odjeća i nakit koje su za aukciju darovali hrvatski dizajneri Tihomir Krznarić, Iva Tuđa, Hippy Garden, Ivica Skoko, Robert Sever, Ingrid Wintage, Igle, Amarie, Ivana Popović, Budoar i drugi) bila je prodana.

Najlošije je među pedmetima na aukciji prošla donekle ipak precijenjena "školska torba" Roberta Severa, kojoj je početna cijena bila 2 tisuće kuna. Za torbu "s potpisom" nitko od prisutnih nije bio spreman izdvojiti toliki novac (čak ni u humanitarne svrhe), no zato je šampanjac u rukama bivše Miss Hrvatske Aleksandre Grdić prodan za četveroznamenkastu cifru - čak tisuću kuna.

Osim Lane Klingor koja je za manji broj okupljenih otpjevala pjesmu sa svog prvog samostalnog, nedavno izdanog, albuma "Ljubav, glazba, ja", na pozornicu je stupila i Maja Šuput, za koju su nedavno počele kružiti glasine da je prekinula godinu i pol dana dugu vezu s organizatorom koncerata Markom Pericom. Inače uvijek vrckava Maja, ovaj je put bila nešto suzdržanija, ne trudivši se previše opovrgnuti glasine da je informacija o prekidu doista istina. Maja je, naime, posvetivši ju "svim nesretnim ženama", otpjevala pjesmu "Nemam koga volim najviše".

Ukoliko želite sudjelovati u humanitarnoj akciji nedavno osnovane Zaklade Ana Rukavina, nikako ne propustite ni veliki humanitarni koncert "Želim život" koji će se održati u četvrtak, 21. prosinca, na zagrebačkom Trgu bana Jelačića s početkom u 20 sati. Na koncertu će nastupiti Vanna, Ivana Banfić, Lana Jurčević, Massimo, Aki Rahimovski, Hari Rončević, E.T., Dino Dvornik, Elemental, Raspashow, Ramirez, Batida, Goran Karan, Ivana i Marija Husar i drugi.

Galeriju fotografija s aukcije modnih detalja poznatih hrvatskih dizajnera možete pogledati ovdje.

RSS novosti

Novosti

Akcija upisa u Hrvatski registar u Bjelovaru17. travanj 2018.

Dragi naši, u petak, 20. travnja, od 14 do 16 sati u suradnji Zaklade Ana Rukavina i Veleučilišta u Bjelovaru u prostorijama Veleučilišta (Trg E. Kvaternika 4) u Bjelovaru održat će se akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. opširnije »

Novi članovi Hrvatskog registra14. travanj 2018.

Dragi naši, na akciji održanoj jučer u Zagrebu u suradnji s Rotary klubom Zagreb Metropolitan u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisalo se 11 novih članova. opširnije »

Donacija Triatlon kluba Petrinja13. travanj 2018.

Dragi naši, ovim putem željeli bismo zahvaliti na plemenitoj donaciji Triatlon klubu Petrinja koji su 30. ožujka u Petrinji održali Memorijalnu utrku te se oprostili od prerano preminulog prijatelja Luke. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

059601 053824
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin