Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

9 novih potencijalnih darivatelja na akciji u Histrionskom domu

U Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisalo se 9 novih potencijalnih darivatelja na akciji upisa održanoj 10. ožujka u Zagrebu. Zaklada Ana Rukavina i ekipa predstave „Ufuraj se i pukni“ ovu su akciju održanu u Histrionskom domu posvetili glumici Vesni Ravenšćak koja boluje od leukemije kako bi joj pomogli da se što prije ozdravi i vrati na kazališne daske.

Akcija upisa u Registar održana je u sklopu predstave „Ufuraj se i pukni“ na kojoj su hrvatski glumci Zoran Pribičević, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš pozvali sve zdrave građane od 18 do 40 godina da se upišu u Registar i time, uz kolegicu Vesnu, daju šansu za život svim oboljelima od leukemije, limfoma i ostalih teških oštećenja koštane srži, a sredstva prikupljena prodajom ulaznica donirat će za Vesnino liječenje.

Darivanjem krvi devet Zagrepčana postalo je dijelom misije koju promiče Zaklada Ana Rukavina, a koja stalnim širenjem Registra nastavlja spašavati oboljele diljem svijeta.
Ovom prilikom zahvaljujemo od srca ekipi predstave „Ufuraj se i pukni“ na čiju inicijativu smo organizirali akciju upisa u Registar, GD Hsitrioni na ustupljenom prostoru i naravno, svima koji su se odazvali akciji i upisali u Registar.


Također, Vesni Ravenšćak želimo što brži pronalazak podudarnog darivatelja, kao i potpuni oporavak!

 

RSS novosti

Novosti

Dan otvorenih srca14. studeni 2017.

Dragi naši, u spomen Aninog preranog odlaska, Zaklada Ana Rukavina i ove godine organizira „Dan otvorenih srca“ koji će se održati u petak, 24. studenog 2017. od 10 do 18 sati u prostorijama Zaklade (Ulica kneza Mislava 10/I, Zagreb). opširnije »

Dr. Vesna Bartulić – In memoriam10. studeni 2017.

IN MEMORIAM
DR. VESNA BARTULIĆ
10.11.2010.–10.11.2017.
opširnije »

Dan otvorenih srca9. studeni 2017.

Dragi naši, u spomen Aninog preranog odlaska, Zaklada Ana Rukavina i ove godine organizira „Dan otvorenih srca“ koji će se održati u petak, 24. studenog 2017. od 10 do 18 sati u prostorijama Zaklade (Ulica kneza Mislava 10/I, Zagreb). opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

055460 053572
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin