Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

Akcija upisa u Registar i promocija knjige „Indijanac Komanč – moj brat po krvi“ u Požegi

Dragi naši, sljedeća akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te 245. po redu, održat će se u ponedjeljak, 12. svibnja u Požegi, Gradska knjižnica i čitaonica (Antuna Kanižlića 1) od 13 do 16 sati.

Akcija će se održati na inicijativu gospođe Irene Jurković iz Gradske knjižnice i čitaonice Požega te će se u sklopu akcije održati i promocija knjige gospođe Ankice Begić, „Indijanac Komanč – moj brat po krvi“ koju, ako već niste, možete „skinuti“ s naše web stranice: http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/content/hr/aktivnosti_zaklade/knjiga_indijanac_komanc.aspx
Za sve Vas koji ne stignete na naše akcije, a u blizini ste sljedećih gradova, podsjećamo da je upis moguć u ovim transfuzijskim centrima: http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/content/hr/institucije/transfuzijski_centri.aspx
Dođite, upišite se u Registar te povećajte šanse za izliječenje svim oboljelima od leukemije, limfoma i ostalih teških oštećenja koštane srži.
U Registar se mogu upisati sve zdrave osobe od 18 do 40 godina starosti, na način da popune pristupnicu i zdravstveni upitnik te daju uzorak krvi za HLA tipizaciju (postupak utvrđivanja antigena tkivne snošljivosti).
Veselimo se vidjeti vas u što većem broju!

P.S. Akcija upisa u Registar koja se trebala održati ove subote, 10. svibnja od 10 do 12 sati u Zagrebu, OŠ Bukovac, odgađa se za 24. svibnja od 10 do 12 sati na istom mjestu.
Hvala na razumijevanju.

 

RSS novosti

Novosti

82. transplantacija iz Hrvatskog registra!15. veljača 2018.

Dragi naši, iz Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica primili smo vijest da je u siječnju provedena transplantacija krvotvornih matičnih stanica za pacijenta u inozemstvu. opširnije »

Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti15. veljača 2018.

Dragi naši, danas se obilježava Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti kojim se želi podići svijest o djeci oboljeloj od malignih bolesti te izraziti podršku oboljeloj djeci i adolescentima kao i njihovim obiteljima. opširnije »

11 godina Zaklade Ana Rukavina14. veljača 2018.

Dragi naši, prije nešto više od jedanaest godina, na jednom pismu, i na jednoj jednostavnoj, ali iskrenoj i velikoj želji – želji za životom, proizašla je ideja i vizija koju Zaklada slijedi već jedanaest godina, a na Valentinovo 2007. godine i službeno smo započeli svoj rad. opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

058747 053824
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin