Novi život za novi život!

Darujte krv iz pupkovine
jer može nekome spasiti život!

U svijetu postoji velik broj bolesnika koji trebaju transplantaciju krvotvornih matičnih stanica, a ne mogu naći podudarnog darivatelja. Krv iz pupkovine pohranjena u Banci krvi iz pupkovine "Ana Rukavina" povećava mogućnost pronalaženja transplantata kojim se može spasiti život oboljelima.

opširnije »
Sakrij
Transfuzijski centri Knjiga Indijanac Komanč
Projekt 'Lijek je u nama' Prijatelji zaklade Prijatelji zaklade Blog Zaklade Ana Rukavina

Ime i logotip Zaklade Ana Rukavina - zaštićeni su na temelju rješenja Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, klasa: UP/I-381-04/07-010/1082, ur. broj: 559-04/2-08.-012/J.H. od 15. travnja 2008. godine. Korištenje imena i logotipa Zaklade dopušteno je isključivo uz prethodno pisano odobrenje nadležnih tijela Zaklade. Protiv svake osobe koja se bez odobrenja Zaklade koristi njenim imenom i znakom, Zaklada će poduzeti odgovarajuće pravne radnje.

Stalni prikupljatelj humanitarne pomoći

Novosti

43 potencijalnih darivatelja u OŠ Bukovac u Zagrebu

Na današnjoj akciji održanoj u OŠ Bukovac u Zagrebu 43 građana upisalo se u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Zaklada se odazvala pozivu Luke Mihalića, učenika OŠ Tituša Brezovačkog koji je uspješno transplantiran te se trenutno liječi od leukemije, i organiziranjem ove akcije odlučila ispuniti njegovu želju da se što veći broj građana upiše u Registar i tako pomognu nekom teško oboljelom.
Akcija upisa u Registar u Zagrebu održana je uz organizacijsku pomoć ravnateljice OŠ Bukovac Mirjane Boras.
Zahvaljujemo svim građanima što su nam se pridružili na akciji upisa u Registar i tako pokazali solidarnost prema teško oboljelima među nama. Na primjeru hrabrog Luke, koji je pronašao svog potencijalnog darivatelja i sada pomaže drugim oboljelima, možemo se uvjeriti da je lijek za spas nečijeg života uistinu u nama.
Svim oboljelima, kao i mladom Luki želimo puno sreće u daljnjem liječenju i još jednom od srca zahvaljujemo organizatorima i svima koji su se odazvali akciji.

RSS novosti

Novosti

Dan otvorenih srca14. studeni 2017.

Dragi naši, u spomen Aninog preranog odlaska, Zaklada Ana Rukavina i ove godine organizira „Dan otvorenih srca“ koji će se održati u petak, 24. studenog 2017. od 10 do 18 sati u prostorijama Zaklade (Ulica kneza Mislava 10/I, Zagreb). opširnije »

Dr. Vesna Bartulić – In memoriam10. studeni 2017.

IN MEMORIAM
DR. VESNA BARTULIĆ
10.11.2010.–10.11.2017.
opširnije »

Dan otvorenih srca9. studeni 2017.

Dragi naši, u spomen Aninog preranog odlaska, Zaklada Ana Rukavina i ove godine organizira „Dan otvorenih srca“ koji će se održati u petak, 24. studenog 2017. od 10 do 18 sati u prostorijama Zaklade (Ulica kneza Mislava 10/I, Zagreb). opširnije »

ostale novosti

Izdvajamo

055460 053572
Kako mogu pomoæi Kako mogu pomoæi

Medijski partner
Nova TV

Komunikacijski partner
Madison Consulting

Kreativni partner
GREY Zagreb

Radijsku reklamu omogućuju nam
Antena Zagreb Narodni radio

Do svakog mjesta u Hrvatskoj stižemo zahvaljujući

Autokuća-Štarkelj d.o.o.

Zaštita ureda Zaklade Ana Rukavina
Klemm Security
Pichler
ProAkustik Security

Medijske objave za nas prati
PressCut

Tisak info materijala
Maximativa

Dizajn i produkcija web stranice
Dobbin