Donacije online

Dragi prijatelji Zaklade Ana Rukavina, pozivamo vas da svojim donacijama pomognete naš rad čiji su ciljevi detaljno opisani na ovoj web stranici.

Za plaćanje karticama, upišite iznos koji želite donirati, te odaberite “Plaćanje” čime ćete biti usmjereni na sustav sigurnog plaćanja.

 

Za plaćanje mobilnim bankarstvom, pokrenite svoju m-banking aplikaciju, otvorite opciju plaćanja skeniranjem, a zatim skenirajte ovaj bar kôd. Aplikacija će očitati podatke i pripremiti nalog za donaciju, a vi dodajte iznos koji želite donirati.

 

Novčana sredstva možete donirati sljedećim kreditnim karticama:

    

 Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Webteh Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Donacije putem Keks Pay aplikacije

Zakladi Ana Rukavina možete donirati i putem Keks Pay aplikacije koja omogućuje brzo, jednostavno i sigurno slanje uplata bez naknada. Aplikaciju mogu besplatno preuzeti i koristiti svi građani neovisno o tome u kojoj banci imaju otvoren račun.
Skeniranjem QR koda kroz Keks Pay aplikaciju možete brzo i jednostavno donirati, potrebno je upisati samo željeni iznos koji ćete donirati.
Donirati kroz Keks Pay aplikaciju možete i klikom mobitelom na ovu poveznicu.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.