Svjetski dan kronične mijeloične leukemije

Dragi naši, 22. rujna obilježava se Svjetski dan kronične mijeloične leukemije. Povodom obilježavanja Svjetskog dana KML-a, Hrvatska udruga leukemija i limfomi i Klub KML pozivaju na predavanje koja će se održati u središtu HULL-a Zagrebu, 22. rujna od 10 sati Više o samom programu te mjestu i vremenu održavanja predavanja možete saznati na HULL-ovim stranicama.

>>

Svjetski dan darivatelja koštane srži

Dragi naši, Svjetski dan darivatelja koštane srži se od 2015. godine obilježava svake treće subote u rujnu s ciljem zahvale svim darivateljima i potencijalnim darivateljima diljem svijeta koji pomažu oboljelim osobama kako bi dobili svoju priliku za život te podizanja svijesti o važnosti upisa u nacionalne registre darivatelja krvotvornih matičnih stanica kojim možemo spasiti nečiji život.

>>

Anjina pobjeda

Dragi naši, s ponosom i radošću dijelimo s vama veliki uspjeh naše drage Anje Babić koja se donedavno borila s leukemijom i pobijedila je. U znak pobjede nad ovom teškom bolešću, Anja je proteklog vikenda preplivala 2.2 kilometra na humanitarnoj plivačkoj smotri „Na drugu obalu s osmjehom na licu“ u organizaciji udruge za podršku u razvijanju komunikacijskih sposobnosti „Dlan-o-dlan“ od […]

>>