137. transplantacija iz Hrvatskog registra

Dragi naši, iz Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica primili smo obavijest kako je u lipnju provedena još jedna transplantacija krvotvornih matičnih stanica za pacijenta iz Hrvatske.

>>

Akcija upisa u Hrvatski registar u Kutini

Dragi naši, u utorak, 15. lipnja od 11 do 13 sati Zaklada Ana Rukavina će održati akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u Kutini u dvorani Maloj dvorani Doma kulture Pučkog otvorenog učilišta Kutina (Stjepana Radića 3).

>>

26 potencijalnih darivatelja pridružilo se Hrvatskom registru u Karlovcu

Dragi naši, u suradnji s Vatrogasnom zajednicom Karlovačke županije danas smo u Karlovcu održali akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica na kojoj se upisalo 26 novih potencijalnih darivatelja. Hvala od srca Vatrogasnoj zajednici Karlovačke županije na pozivu te svim mladim ljudima koji su se odlučili pridružiti akciji i možda nekome spasiti život!

>>

Akcija upisa u Hrvatski registar u Karlovcu

Dragi naši, u utorak, 8. lipnja od 11 do 13 sati Zaklada Ana Rukavina će održati akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u Karlovcu u šatoru na šetalištu dr. Franje Tuđmana (kod žabe).

>>