19 novih potencijalnih darivatelja na akciji u tvrtki Takeda

Dragi naši, na poziv zaposlenika tvrtke Takeda Pharmaceuticals Croatia povodom Svjetskog dana svjesnosti o limfomima Zaklada Ana Rukavina održala je u utorak, 17. rujna, akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica kojoj se pridružilo 19 potencijalnih darivatelja.

>>

Svjetski dan svjesnosti o limfomima

Dragi naši, u petak, 13. rujna smo održali akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u suradnji s Udrugom studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske i tvrtkom Takeda Pharmaceuticals Croatia povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o limfomima. Također, povodom obilježevanja Svjetskog dana svjesnosti o limfomima u organizaciji Hrvatske udruge leukemija i limfomi prof.dr.sc. Mirando […]

>>

Akcija upisa u Hrvatski registar u Zagrebu

Dragi naši, u petak, 13. rujna, od 16:15 do 17:15 sati u prostoru Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta (A. Kovačića 1) u Zagrebu, Zaklada Ana Rukavina održat će akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica kojom će se obilježiti Svjetski dan svjesnosti o limfomima. Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske-CPSA i tvrtka Takeda Pharmaceuticals Croatia inicirali su ovu akciju […]

>>

Rezultati natječaja i vrijedna donacija KBC-u Zagreb

Dragi naši, Zaklada Ana Rukavina je u utorak, 2. srpnja predstavila rezultate natječaja kojim će odabranom liječniku omogućiti stručno usavršavanje u trajanju od 12 mjeseci na Nacionalnom institutu za rak (NCI) – Nacionalni institut za zdravlje (NHI), u Bethesdi (SAD) te donaciju 1.500 testova za HLA tipizaciju KBC-u Zagreb.

>>

Hrvatski registar veći za 256 novih članova

Dragi naši, na akcijama održanima u utorak, 11. lipnja u Zagrebu i u četvrtak, 13. lipnja u Bjelovaru, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 256 potencijalnih darivatelja.

>>