Sretna nova godina!

Dragi naši, u novoj godini vam od srca želimo puno mira i zdravlja. Godina iza nas bila je izuzetno teška i izazovna te vam svima od srca želimo da se više nikad ne ponovi i da godine ispred nas budu sretne i ispunjene zdravljem, ljubavlju i blagostanjem.

>>

Sretan Božić!

Dragi naši, od srca vam želimo Božić ispunjen mirom, ljubavlju, radošću i veseljem. Okolnosti nas možda razdvajaju od naših najmilijih no radost Božića daje nam nadu i vjeru u bolje sutra.

>>

Koncert „Želim život“ Zaklade Ana Rukavina i Nove TV ponovo ujedinio Hrvatsku: prikupljeno više od milijun kuna

Dragi naši, sinoć smo imali priliku uživati u božićnom koncertu „Želim život“ emitiranom na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr. Božićni koncert je vrhunac humanitarne akcije „Želim život“, a nastupile su najveće zvijezde hrvatske glazbene scene Severina i Petar Grašo. Prilikom emitiranja koncerta građani su svojim pozivima prikupili 1.022.510,00 kuna za daljnji rad Zaklade. Od početka humanitarne […]

>>
Tonkin veliki prijatelj

Tonkin veliki prijatelj

U ljeto 2019. u Zakladu Ana Rukavina javio se gospodin Leonardo Čeči Baksa, autor mnogih dječjih priča i tekstopisac brojnih glazbenih hitova s pričom koju je želio donirati Zakladi Ana Rukavina kako bi ohrabrio i dao nadu malim pacijentima koji se bore sa zloćudnim bolestima.

>>

15. koncert Želim život

Dragi naši, Zaklada Ana Rukavina i ovog prosinca organizira humanitarnu akciju „Želim život“ kojom se nastavlja rad na unaprjeđenju hrvatske hematologije. Pozivom na broj 060 9000 građani će tijekom cijelog prosinca moći donirati 5.00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu hvalevrijednu akciju.

>>

Odgođen Dan otvorenih srca

Dragi naši, 2012. godine pokrenuli smo tradiciju te uoči Anine godišnjice održavali Dan otvorenih srca u prostorijama Zaklade Ana Rukavina kako bismo se prisjetili Ane, upoznali ljude s radom Zaklade Ana Rukavina te proširili Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

>>