060 9000 za Zakladu u funkciji od 1. prosinca

Od 1. prosinca aktivan je humanitarni telefon 060 9000 pozivom na kojega svi građani dobre volje mogu donirati 5,00 kn + PDV (ukupno 6,15 kuna), te tako doprinijeti tipizaciji do sada uzetih uzoraka krvi za upis u Registar potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Humanitarna akcija koja je započela aktiviranjem humanitarnog  broja telefona kulminirat će 16. prosinca, kada će se održati tradicionalni Božićni koncert “Želim život” na Trgu bana Josipa Jelačića.

Ovo je šesti koncert kojeg organizira Zaklada Ana Rukavina u sjećanje na Anu te kao zahvalu svima onima koji su se tijekom pet godina rada Zaklade uključili u naše akcije. Ove će godine mnogobrojni izvođači na koncertu uveseliti Zagrepčane i njihove goste, a koncert će ostali moći pogledati u direktnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21,00 sat.

Pozivima na humanitarni broj telefona 060 9000, kojeg je omogućio T-Hrvatski telekom, građani mogu donirati 6,15 kuna te tako pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i dalje nastavi.

Iskreno i od srca zahvaljujemo na svakom Vašem pozivu!

Posted in Novosti.