154 novih potencijalnih darivatelja u Zagrebu i Jakovlju

Dragi naši, na akcijama održanima u petak, 02. veljače u Zagrebu i Jakovlju, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 154 novih potencijalnih darivatelja.

Akciji održanoj u prostorima PLIVINOG Istraživačkog instituta u Zagrebu pridružilo se 100 potencijalnih darivatelja dok se u knjižnici Udruge žena općine Jakovlje „Dora“ u Jakovlju 54 potencijalnih darivatelja upisalo u Hrvatski registar.

Ove akcije održane su u suradnji s PLIVOM i Udrugom žena općine Jakovlje „Dora“ koje su se pridružile misiji Zaklade Ana Rukavina kako bismo zajedno pomogli oboljelim osobama u potrazi za podudarnim darivateljem.

Hvala od srca upravi i zaposlenicima PLIVE na podršci našim akcijama i velikom odazivu te Udruzi žena općine Jakovlje „Dora“ što su nas pozvali i odazivom akciji pomogli da se oboljelima u Hrvatskoj i svijetu povećaju šanse za pronalaskom podudarnog darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Ovom prilikom željeli bismo zahvaliti svima koji su nas u zadnjih mjesec dana pozvali kako bismo zajedno održali akcije upisa u Hrvatski registar; odaziv je bio rekordan te svim oboljelim osobama od srca želimo da što prije pronađu svog podudarnog darivatelja.

Nove akcije su pred nama sljedeći tjedan, veselimo se novim poznanstvima i potencijalnim darivateljima!

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti and tagged , .