bdr

51 novi potnecijalni darivatelj u Hrvatskom registru

Dragi naši, danas smo održali dvije akcije upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u Petrinji kojima se pridružio 51 potencijalni darivatelj.
Prvu akciju održali smo u suradnji s vojarnom „Pukovnik Predrag Matanović“ kojoj se pridružilo 19 mladih pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, a drugu u suradnji s gospodinom Milanom Bijelićem, Grad Petrinja i Udruga ”Naš život” Petrinja u Petrinjskoj kući zdravlja kojoj se prdružilo 32 mladih ljudi.
Velika hvala djelatnicima vojarne „Pukovnik Predrag Matanović“ na pozivu; današnja akcija treća je u nizu ove godine koju smo održali u suradnji s Oružanim snagama Republike Hrvatske kako bi pomogli malenom Ivanu Marušiću, ali i ostalim oboljelim osobama kojima je za daljnje liječenje nužna transplantacija krvotvornih matičnih stanica.
Također, od srca hvala Milanu Bijeliću na pozivu, Gradu Petrinji i Udruzi Naš život na podršci te posebno medicinskom osoblju Neuropsihijatrijske bolnice “Dr. Ivan Barbot” na pomoći kao i mladim ljudima koji su se pridružili akciji u Petrinjskoj kući zdravlja s plemenitom željom da pomognu svima u potrebi.

bty

bdr

bty

bdr

bdr

bdr

bdr

bdr

bty

bdr

bty

bty

bdr

bty

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.