549 novih darivatelja upisanih u Slavonskom Brodu

Zaklada Ana Rukavina je 180. akcijom u Slavonskom Brodu u subotu prikupila čak 549 uzoraka krvi za upis u Registar. Akcija se održavala od 10 do 14 sati na Korzu, a akciji su prisustvovali i brojni volonteri, većinom rodbina i prijatelji Marina Dulja.

Hrvatska udruga leukemija i limfomi, podružnica Slavonski Brod te gospodin Miodrag Radmilović pomogli su nam organizirati akciju, a akciji su se pridružile i medicinske sestre koje su pomogle pri vađenju krvi.

Draga obitelj Marina Dulja, rodbina i prijatelji, potrudili su se te ispekli kiflice koje su dijelili svim građanima, a nesebično su pomagali i samoj akciji upisa u Registar.

Od srca se zahvaljujemo Igoru i Kristini Dulj, Miodragu Radmiloviću, Župnom zboru župe sv. Ivana Apostola – Podcrkavlje, Đurđici Šaravanja, Vesni Mahovlić, Mirjani Lončar, Anti Jukiću, Emilu Cipru, Jadranki Bubalo, Katarini Ivanković, Nikolini Nini Dulj, Marini Mirosavljević, Ani Crljen, Matei Crljen i svima ostalima koje možda nismo spomenuli, ali smo im svakako zahvalni na pomoći i prekrasnom dočeku u Slavonskom Brodu te naravno svim mladim ljudima koji su se upisali u Registar te će time, nadamo se, spasiti nečiji život.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.