Akcija upisa u Registar na Geodetskom fakultetu

Dragi naši, sljedeća akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, održat će se u Zagrebu u prostorijama Geodetskog fakulteta (Kačićeva ulica 26) u srijedu, 25. veljače od 10,00 do 12,00 sati.

Akciju organiziramo na inicijativu potpredsjednice Studentskog zbora Geodetskog fakulteta Vesne Jurić i Studentskog zbora Građevinskog fakulteta.
U Registar se mogu upisati sve zdrave osobe od 18 do 40 godina starosti, na način da popune pristupnicu i zdravstveni upitnik te daju uzorak krvi za HLA tipizaciju (postupak utvrđivanja antigena tkivne snošljivosti). Već ranije upisani potencijalni darivatelji, ne trebaju ponavljati upis.

Dođite, upišite se u Registar te povećajte šanse za izliječenje svim oboljelima od leukemije, limfoma i ostalih teških oštećenja koštane srži.

Sve Vas koji ne stignete na ovu akciju upisa u Registar podsjećamo da je upis moguć u KBC-u Zagreb (Rebro), Zavod za tipizaciju tkiva (zelena zgrada, suteren, soba br. 9) svakim radnim danom od 8,00 do 14,00 sati te u transfuzijskim centrima u sljedećim gradovima.

Veselimo se vidjeti Vas na ovoj akciji!

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.