Akcije upisa u Registar u visokoj školi „Edward Bernays“ i Edukacijsko – rehabilitacijskom fakultetu

Dragi naši, sljedeći tjedan održat ćemo još dvije akcije upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Obje akcije održat će se u Zagrebu, prva u visokoj školi za komunikacijski menadžment „Edward Bernays“ u srijedu, 05. studenog od 16 do 18 sati. Drugu akciju održat ćemo na Edukacijsko – rehabilitacijskom fakultetu na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u petak, 07. studenog od 10 do 12 sati.

Akciju u visokoj školi „Edward Bernays“ (Ratkajev prolaz 8) organizirat ćemo na inicijativu i uz pomoć studentske organizacije „Komuniciraj humanitarno“ od 16 do 18 sati. Na Edukacijsko – rehabilitacijskom fakultetu (Borongajska cesta 83f) smo na inicijativu studenta ERF-a i organizatora ovogodišnje akcije u Velikoj Gorici, Marija Dilberovića, od 10 do 12 sati.

Svi zdravi građani od 18 do 40 godina starosti mogu se upisati u Registar i svojim upisom doprinijeti u spašavanju života oboljelih od akutnog i kroničnog oblika leukemije te bolesnika s teškim oštećenjem koštane srži. Proces upisa obuhvaća popunjavanje pristupnice i zdravstvenog upitnika te davanje uzorka krvi za HLA tipizaciju kojim se utvrđuju antigeni tkivne snošljivosti.

Dođite, upišite se u Registar da povećamo šanse za ozdravljenje svim oboljelima!

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.