Deveti koncert „Želim život“ na Trgu bana Jelačića

I ove godine, 19. prosinca u petak, Zaklada Ana Rukavina će održati tradicionalni, deveti po redu, božićni koncert „Želim život“ na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Koncert se održava u sjećanje na Anu te kao zahvala svima koji su se tijekom ovih osam godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade.

Na ovogodišnjem koncertu koji će voditi poznata lica Nove TV, građane će na niskim temperaturama zagrijati Adastra, Boris Novković, Đani Stipaničev, Giuliano, Halid Bešlić, Hari Rončević, Ivan Zak, Jasmin Stavros, Maja Šuput, Neda Ukraden, Opća Opasnost, Psihomodo POP, Renato Metesssi i Zvijezde, Lana Jurčević.

Svi oni koji neće moći doći na Trg, moći će doživjeti dašak atmosfere s koncerta pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sat.
Pozivima na humanitarni broj 060 9000, koji je omogućio T-Hrvatski Telekom, građani mogu od 1. do 31 prosinca donirati 5,00 kuna (plus PDV) te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi.

Od srca zahvaljujemo na svakom Vašem pozivu!

Posted in Koncert Želim život, Novosti.