Engleski prijevod knjige „Indijanac Komanč – Moj brat po krvi“

Dragi naši, od danas je na engleskoj verziji naše web stranice dostupan i prijevod knjige gospođe Ankice Begić „Indijanac Komanč – Moj brat po krvi“.

Engleski prijevod možete naći pod linkom: My Blood Brother
Engleski prijevod knjige omogućila je profesorica engleskog jezika gospođa Anamarija Kasunić. Prof. Kasunić knjigu je prevela besplatno te time omogućila da knjiga postane dostupna još većem broju čitatelja.

Gospođa Begić bolovala je od mijelofibroze te joj je za izliječenje trebala transplantacija koštane srži. Darivatelj je pronađen u američkom registru te je gospođa Begić nakon uspješne transplantacije odlučila opisati svoje iskustvo liječenja i upoznavanje sa svojim darivateljem, američkim Indijancem iz plemena Komanči.

Knjiga je svojevrstan dnevnik osobe koja je preživjela borbu s ovom teškom bolesti te se nadamo da će ova knjiga pružiti nadu u ozdravljenje svim oboljelima.

U ime gospođe Begić te u ime Zaklade Ana Rukavina zahvaljujemo prof. Kasunić na ovom vrijednom doprinosu svim oboljelima od hematoloških oboljenja koji će u riječima gospođe Begić, vjerujemo, naći ohrabrenje i podršku.

Posted in Novosti.