Javni natječaj za dodjelu sredstava za stručno usavršavanje

Dragi naši, sretni smo i ponosni što vas možemo izvijestiti kako na našoj web stranici raspisujemo peti po redu Javni natječaj za stručno usavršavanje mladih liječnika, ovaj put za specijalista interne hematologije.

Zaklada Ana Rukavina raspisala je do sada tri Javna natječaja za stručno usavršavanje mladih liječnika specijalizanata ili specijalista interne hematologije i drugih srodnih specijalizacija u suradnji s Georgetown University u SAD-u te jedan Javni natječaj za specijalizanta pedijatrije koji se provodio u zdravstvenim ustanovama Wilhelmina children’s hospital u Utrechtu (Nizozemska) i u The Great North Children’s Hospital u Newcastle upon Tyne (Ujedinjeno Kraljevstvo).

Svoju priliku za usavršavanje u području hematologije i pedijatrije tako su od 2015. godine do danas dobili dr. Vibor Milunović (KB Merkur), dr. Ana Zelić Kerep (KBC Zagreb), dr. Nevenka Cigrovski (KBC Zagreb) te dr. Barbara Dreta (KBC Zagreb).

Javni natječaj raspisujemo u sjećanje na našu dragu Anu Rukavinu, čiju misiju i viziju nastavljamo i kroz ovaj projekt te na našu dragu donatoricu, dr. Vesnu Bartulić koja nam je oporučno ostavila sredstva te izrazila želju da darovana sredstva upotrijebimo za stručno usavršavanje mladih liječnika na najprestižnijim bolnicama diljem svijeta, a uz veliku pomoć svih vas, dragi prijatelji Zaklade, koji nas sve ove godine podržavate i pomažete u proširenju Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te bez čijih donacija sve ovo ne bi bilo moguće.

Zaklada Ana Rukavina raspisuje Javni natječaj za dodjelu Sredstava za stručno usavršavanje Zaklade Ana Rukavina za jednog liječnika specijalista interne hematologije starosti do 35 godina u zdravstvenoj ustanovi Nacionalni institut za rak (NCI), Nacionalni institut za zdravlje (NHI), u Bethesdi, država Maryland, SAD u trajanju od dvanaest (12) mjeseci.

Sve detalje Javnog natječaja kao i potrebnu dokumentaciju možete pronaći pod rubrikom Stručno usavršavanje.

Želimo puno sreće i uspjeha svim prijavljenim kandidatima te podsjećamo da prijave traju 30 dana od dana objave natječaja.

Javni natječaj 2019.

Dokumentacija za prijavu

Pravilnik

Posted in Novosti, Stručno usavršavanje.