Međunarodni dan osoba s invaliditetom i Međunarodni dan volontera obilježeni u Uredu predsjednice Republike Hrvatske

Dragi naši, u Uredu predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar-Kitarović, u subotu, 3. prosinca održani su Dani otvorenih vrata.

Zaklada Ana Rukavina imala je čast odazvati se pozivu Ureda predsjednice RH i pridružiti se predstavnicima udruga koje se brinu o potrebama osoba s invaliditetom te surađuju s volonterima i predstaviti svoj rad povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i Međunarodnog dana volontera.

„Naši dragi volonteri poklonili su Zakladi svoju dobru volju i vrijeme i pomogli u organizaciji 320 akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja matičnih stanici, sudjelovali u organizaciji 23 koncerta, pomažu u organizaciji aktualnog koncerta koji će se održati 19. prosinca te u nizu drugih aktivnosti kroz ovih deset godina. Hvala im od srca na svemu što su napravili i čine i dalje kako bi pomogli da se Anina vizija i san i dalje nastavi.“ izjavila je gospođa Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade.

Podsjećamo da se Zaklada Ana Rukavina i ove godine, 19. prosinca, u sjećanje na deset godina od Aninog preranog odlaska i deset godina rada Zaklade, održati tradicionalni božićni koncert „Želim život“ na glavnom zagrebačkom Trgu, zajedno s medijskim partnerom Novom TV, uz izravan prijenos na Novoj TV. Ovim koncertom, koji se održava 11. put, Zaklada želi zahvaliti svima koji su se tijekom ovih deset godina na bilo koji način uključili i doprinijeli razvoju Zaklade i omogućili da se Anin san ostvari.

Svi građani, koji ne budu mogli sudjelovati na koncertu, mogu pomoći radu Zaklade pozivom na humanitarni broj 060 9000 koji će biti aktivan do 31. prosinca. Operater humanitarnog broja je Hrvatski Telekom, a cijena poziva 5,00 kuna + PDV.

Posted in Novosti.