Odjenite nešto žuto 27. ožujka

Dragi naši, potaknuti viješću na portalu Dnevnik.hr, željeli bismo Vas pozvati da se priključite akciji za petogodišnjeg dječaka Setha Lanea iz engleskog Northamptonshirea.

Petogodišnji Seth, kako prenosi Dnevnik.hr, boluje od teške kombinirane imunodeficijencije te je zbog potpuno poremećenog imunološkog sustava i podložnosti infekcijama više od pola svog mladog života proveo u sterilnoj bolničkoj sobi.

Malenom Sethu potrebna je druga transplantacija koštane srži (već je jednom transplantiran no nažalost, postupak je potrebno ponoviti s obzirom da prva transplantacija nije uspjela) te mu je želja da se što više ljudi priključi i u petak, 27. ožujka, odjene u žuto, njegovu omiljenu boju, kao znak podrške prije transplantacije.

Podržite Sethovu želju, odjenite nešto žuto ovog petka, i pridružite se željama za uspješnom transplantacijom i što bržim oporavkom ovog malenog heroja.
Fotografirajte se u petak u žutom i označite na nekoj od društvenih mreža (Facebook, Twitter ili Instagram) uz oznaku #WearyellowforSeth kako bi Vas Seth mogao vidjeti.

Photo: YouTube – Screenshot

Posted in Novosti.