Oglasnik za Zakladu Ana Rukavina

Oglasnik je pokrenuo veliku nacionalnu humanitarnu akciju prikupljenja sredstava za Zakladu Ana Rukavina. Humanitarna akcija će trajati od 01. do 30. studenog 2007. i u tom će razdoblju Oglasnik od svakog prodanog primjerka tiskanog izdanja Oglasnika donirati jednu kunu Zakladi. U sklopu akcije, u prostorijama tvrtke, Oglasnik će organizirati i dobrovoljno darivanje uzoraka krvi među svojim zaposlenicima.
Prema predviđanjima tvrtke, ovom akcijom planira se prikupiti oko 200 tisuća kuna, a prikupljena sredstva iskoristit će se za obrađivanje i tipizaciju do sada doniranih uzoraka krvi. Posebno izdanje Oglasnika, sa logom Zaklade Ana Rukavina  na naslovnici, bit će na svim kioscima od petka, 2. studenog.
“Posebno nam je zadovoljstvo što akcijom prikupljanja prijeko potrebnih financijskih sredstava i dobrovoljnim darivanjem krvi naših zaposlenika možemo pomoći Zakladi. Nadamo se da ćemo akcijom još jednom osvijestiti važnost povećanja Registra darivatelja koštane srži i matičnih stanica” – istaknuo je Gordan Putanec, predsjednik Uprave Oglasnika.

Od sveg srca se zahvaljujemo svim dragim ljudima u Oglasnik-u.

Posted in Novosti.