Valentinovo za Zakladu

Dragi naši, već devetu godinu zaredom Gradsko društvo Crvenog križa Hvar organiziralo je tradicionalnu valentinovsku akciju kako bi pomogli i podržali rad Zaklade Ana Rukavina.

Prema riječima gospođe Maje Budrović, ravnateljice GDCK Hvar, svi vrtići na otoku kao i osnovne i Srednja škola te Dnevni boravak u Starom Gradu, redovito sudjeluju u ovoj lijepoj i humanoj akciji izrađujući srca, cvjetove, kapi krvi, kolače i druge predmete u znaku Zaklade.

Gospođa Budrović ističe ponos svakog djeteta, roditelja i mentora angažmanom u ovoj akciji gdje se kap dobrote pretvara u slap, a ove godine akciji su se pridružili mladi muški aktivisti CK iz Srednje škole Hvar koji su pripremili grah i pridružili se prikupljanju donacija za Zakladu.

Ove godine prikupili su oko 5 tisuća kuna, a donirat će 10 tisuća kuna, naime GDCK Hvar donirat će razliku te ukupan iznos uplatiti na žiro račun Zaklade.

Zahvaljujemo od srca GDCK Hvar, dragoj gospođi Budrović, kao i svoj djeci, roditeljima i svima koji su se uključili u ovu zaista, hvalevrijednu tradicionalnu akciju GDCK Hvara za Zakladu.

U nastavku donosimo fotografije naših dragih Hvarana i djelić atmosfere s akcije koje nam je dostavila gospođa Budrović.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.