Zagreb – najava akcije upisa u Registar

Zaklada Ana Rukavina organizira u Zagrebu 7. ožujka još jednu akciju upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži!

Pikado klub Snoopy Gadafi u suradnji sa Društvenim centrom Kino Mosor organizira turnir u pikadu, koji će se održati u nedjelju 7. ožujka 2010. u Zagrebu, Kralja Zvonimira 63.

Tijekom turnira Zaklada Ana Rukavina održat će i akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica od 14 – 16 sati. Akcija je otvorenog tipa pa se mogu pridružiti građani Grada Zagreba.

Vjerujemo kako će se građani Grada Zagreba, koji još nisu dali krv za upis u Registar, priključiti ovoj akciji te uživati u najboljim pikado mečevima na ovim prostorima.

Pikado klub SNOOPY GADAFI osnovan je 2006. godine, a za sada ima dvije ekipe u 3. ligi i dvije ekipe u 2. ligi. Klub broji 26 članova koji konstantno sudjeluju na svim humanitarnim natjecanjima i ostalim turnirima.
Društveni centar Kino Mosor je novi gradski prostor za razvoj inicijativa građana četvrti Donji grad putem aktiviranja njihovih društveno – kulturnih potencijala.

Radujemo se Vašem dolasku!

Posted in Novosti.