156. transplantacija iz Hrvatskog registra

Lijepa vijest za kraj tjedna stigla nam je Iz Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica iz kojeg su nas izvijestili da su u kolovozu provedene dvije transplantacije krvotvornih matičnih stanica od darivatelja iz Hrvatskog registra za hrvatskog i inozemnog pacijenta.
Hvala od srca što se upisujete u Hrvatski registar, hvala vam što ostajete njegovi članovi iako se podudarnost s oboljelim osobama može i ne mora dogoditi, ali svojim članstvom povećavate im šansu za pronalaskom podudarnog darivatelja sve dok ste njegovi članovi.
Velika je stvar postati članom Hrvatskog registra, a još veća kada zaista i darujete svoje krvotvorne matične stanice. Njima darujete život!
Hvala i svim organizatorima akcija koji pomažu da se broj potencijalnih darivatelja stalno povećava, kao i transfuzijskim centrima u osam gradova u Republici Hrvatskoj i velika hvala osoblju KBC-a Zagreb koji provodi postupak uzimanja krvotvornih matičnih stanica kako bi stigao do oboljelih osoba i dao im nadu za život.

Posted in Novosti.