35 novoupisanih na akciji i najava nove akcije u Zagrebu

Na 237. po redu akciji upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica održanoj danas u prostorijama tvrtke Infinum d.o.o. u Zagrebu upisalo se 35 novih potencijalnih darivatelja.

Darivanjem krvi zaposlenici tvrtke su postali dijelom misije koju promiče Zaklada Ana Rukavina, a koja stalnim širenjem Registra nastavlja pružati nadu u spas oboljelima diljem svijeta.
Od srca se zahvaljujemo svim dragim ljudima koji su nam se pridružili i upisom u Registar pružili nadu u ozdravljenje svim oboljelima .
Zahvaljujemo i Martini Dugandžić iz tvrtke Infunum d.o.o. na čiju inicijativu smo i organizirali ovu akciju.

Sljedeću akciju upisa u Registar održat ćemo u Osnovnoj školi Tituša Brezovačkog (Špansko 1) u Zagrebu iduće srijede, 19. veljače 2014. od 18 do 20 sati povodom sportsko-zabavne humanitarne priredbe.

Akcija će se održati na inicijativu školske psihologice, prof. Silve Strnad-Jerbić koja nam se javila ponukana željom učenika škole koji se već godinu i pol bori sa zloćudnom bolešću te mu je transplantirana koštana srž koju je dobio od inozemnog darivatelja.
Želja prof. Strnad-Jerbić i oboljelog učenika je da se što više ljudi iz njihove bliže okoline upiše u Registar kako bi proširili hrvatski Registar i time povećali šanse za ozdravljenje oboljelima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Povodom ove sportsko-zabavne humanitarne priredbe OŠ T. Brezovačkog predstavit će „vodene sportove“: plivanje, vaterpolo, veslanje, kajak, sinkronizirano plivanje, skokove u vodu i ronjenje uz brojne poznate goste iz hrvatskog sporta.

Ulaznica je 15 kn, a za djecu do 10 godina je besplatno. Novčana sredstva prikupljena od ulaznica, bit će raspoređena za pomoć obiteljima OŠ T. Brezovačkog, za financiranje „Škole u prirodi“ za 4. razrede, terenske nastave učenika tijekom svibnja i „maturalca“ ovogodišnjih sedmaša.

Dođite i pridružite se Registru da ispunimo veliku želju oboljelog učenika i da podržimo aktivnosti OŠ T. Brezovačkog!

 

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.