Akcije za Zakladu Ana Rukavina

Gradsko društvo Crvenog križa Hvar sa svojim aktivistima i volonterima i ove godine organizira akciju za Zakladu Ana Rukavina povodom Valentinova.

Na inicijativu ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Hvar, gospođe Maje Budrović, održat će se akcija prodaje promotivnih materijala Zaklade.
Od srca hvala našim dragim prijateljima, gospođi Budrović, GDCK Hvar kao i svim aktivistima, volonterima te ljudima koji svojim prilozima sudjeluju u ostvarenju ove plemenite i sada već tradicionalne akcije.

U XVI. gimnaziji u Zagrebu (Križanićeva 4 a) od 10. veljače do 10. ožujka 2014. na inicijativu učenice Laure Đurinec održavat će se humanitarno-prodajna akciju za Zakladu Ana Rukavina te će iznos od prodanih promo materijala uplatiti na naš žiro račun.

Velika hvala mladoj Lauri Đurinec, XVI. gimnaziji i ravnateljici prof. Nini Karković na ovoj plemenitoj inicijativi!

Također, sljedeća akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica održat će se u Zagrebu, 13. veljače, četvrtak u tvrtki Infinum d.o.o. (Andrije Žaje 10) od 10 do 12 sati.
Ovim putem zahvaljujemo se tvrtki Infinum d.o.o. kao i zaposlenici tvrtke, Martini Dugandžić na inicijativi i želji da pomogne u organizaciji akcije upisa u Registar kojom se povećava broj potencijalnih darivatelja te time povećava šansa za ozdravljenje oboljelima od leukemije, limfoma i ostalih teških oštećenja koštane srži.

 

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.