44 novoupisanih na 250. akciji u Ogulinu

U srijedu, 11. lipnja, u Ogulinu je održana 250. akciju upisa na kojoj se 44 građana Ogulina upisalo u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Svi građani koji su se odazvali akciji, organiziranoj na inicijativu Valentine Kučinić i Alena Rebrovića te zapovjednika Vojno obavještajne bojne vojarne „Sv. Petar“ Ogulin, bojnika Gorana Atlije, doprinose spašavanju ljudskih života.

Organiziranjem 250. akcije upisa, nastavljamo Aninu misiju širenja Registra koji danas broji više od 44.500 potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Što je veći broj potencijalnih darivatelja upisanih u Registru, veća je i mogućnost da se spase životi svih oboljelih diljem svijeta.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su nam se pridružili na akciji upisa u Registar i tako pokazali građansku solidarnost prema teško oboljelima. Danas smo obilježili 250. akciju upisa što nam služi kao potvrda našeg rada, ali i kao poticaj da i nadalje, uz pomoć naših plemenitih sugrađana, povećavamo šanse za živote bolesnih u svijetu.

Od srca zahvaljujemo i našim organizatorima u Ogulinu Valentini Kučinić, Alenu Rebroviću i bojniku Goranu Atliji na inicijativi i srdačnom dočeku.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.