44. transplantacija iz hrvatskog Registra!

Dragi naši, radosni smo i ponosni jer je u studenom provedena još jedna transplantacija krvotvornih matičnih stanica od nesrodnog dobrovoljnog darivatelja!

Matične stanice iz hrvatskog Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica transplantirane su pacijentu u Hrvatskoj te danas brojimo 44 dobrovoljna darivanja matičnih stanica od nesrodnih darivatelja od početka rada hrvatskog Registra.

Od srca se zahvaljujemo svima darivateljima što su se odazvali pozivu koji oboljelima znači novu šansu za život!

Nadamo se da ćete nam se i ove godine pridružiti na, devetom, tradicionalnom božićnom koncertu Želim život u petak, 19. prosinca, kao i uvijek, na Trgu bana Jelačića s početkom u 21 sat!
Za sve Vas koji niste u mogućnosti doći na glavni zagrebački trg, možete nas pratiti u izravnom prijenosu koji će osigurati, naš medijski partner i suorganizator koncerta, Nova TV. Koncertom se prisjećamo naše drage Ane i ujedno zahvaljujemo svima koji su se tijekom ovih osam godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade.

Pozivima na humanitarni broj 060 9000, koji je omogućio T-Hrvatski Telekom, građani mogu od 1. do 31 prosinca donirati 5,00 kuna (plus PDV) te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi.

Posted in Novosti.