57 novih potencijalnih darivatelja u Vrbovcu i 81. transplantacija iz Hrvatskog registra

Dragi naši, na akciji održanoj u petak, 26. siječnja u Vrbovcu, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 57 novih potencijalnih darivatelja. 

Ovu akciju održali smo u suradnji s gospodinom Michelom Kovačićem uz Vrbovca kako bi zajedno pomogli oboljelim osobama u potrazi za podudarnim darivateljem.
Također, iz Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica primili smo vijest da je u prosincu provedena transplantacija krvotvornih matičnih stanica za hrvatskog pacijenta.

Zahvaljujući plemenitim darvateljima iz Hrvatskog registra tako je 81 oboljela osoba dobila priliku za život.

Hvala od srca svim darivateljima koji su se odlučili pomoći oboljelim osobama darujući im svoje matične stanice kao i svima Vama koji se svakodnevno pridružujete Hrvatskm registru kako biste jednog dana možda baš Vi nekome spasili život.

Ako i Vi želite pomoći upisom u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica možete to učiniti upisom na nekoj od akcija Zaklade Ana Rukavina ili u transfuzijskim centrima u osam gradova u Republici Hrvatskoj.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti and tagged .