Akcija upisa u Registar i promocija knjige „Indijanac Komanč – moj brat po krvi“ u Požegi

Dragi naši, sljedeća akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te 245. po redu, održat će se u ponedjeljak, 12. svibnja u Požegi, Gradska knjižnica i čitaonica (Antuna Kanižlića 1) od 13 do 16 sati.

Akcija će se održati na inicijativu gospođe Irene Jurković iz Gradske knjižnice i čitaonice Požega te će se u sklopu akcije održati i promocija knjige gospođe Ankice Begić, „Indijanac Komanč – moj brat po krvi“.

Za sve Vas koji ne stignete na naše akcije podsjećamo da je upis moguć u osam transfuzijskih centara u Republici Hrvatskoj, a to su: Zagreb, Osijek, Rijeka, Pula, Split, Zadar, Varaždin i Dubrovnik.

Dođite, upišite se u Registar te povećajte šanse za izliječenje svim oboljelima od leukemije, limfoma i ostalih teških oštećenja koštane srži.
U Registar se mogu upisati sve zdrave osobe od 18 do 40 godina starosti, na način da popune pristupnicu i zdravstveni upitnik te daju uzorak krvi za HLA tipizaciju (postupak utvrđivanja antigena tkivne snošljivosti).
Veselimo se vidjeti vas u što većem broju!

P.S. Akcija upisa u Registar koja se trebala održati ove subote, 10. svibnja od 10 do 12 sati u Zagrebu, OŠ Bukovac, odgađa se za 24. svibnja od 10 do 12 sati na istom mjestu.
Hvala na razumijevanju.

 

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.