Dobrodošli!

Od 14. svibnja 2007. sve informacije o radu Zaklade Ana Rukavina dostupne su i na internetu!

Dragi prijatelji Zaklade Ana Rukavina,

želimo vam iskrenu i toplu dobrodošlicu na našu WEB stranicu www.zaklada-ana-rukavina.hr !

Proteklih mjeseci obišli smo cijelu Hrvatsku i družili se s vama. Posjetili smo više od 40 gradova i održali više od 60 akcija informiranja građana i prikupljanja krvnih uzoraka za tipizaciju. Upoznali smo mnoštvo prekrasnih mjesta, no ono što im je svima zajedničko jest to što u njima žive tisuće predivnih ljudi. Zahvaljujući velikodušnosti i dobrovoljnom radu brojnih lokalnih organizatora, te osobnom doprinosu svakog pojedinog darivatelja, svi mi zajedno možemo reći da smo u ovoj našoj maloj zemlji zajedno napravili veliko čudo. Broj potencijalnih dobrovoljnih darivatelja povećao se sa 150 na više od 20.000! Tijekom toga vremena na naš račun redovito pristižu novčana sredstva – uplate pojedinaca i tvrtki koje su odlučile podržati naš rad. Od prvih 50 kuna uplaćenih u Vukovaru na Anin račun još u studenome, pa do uplata koje su pristigle danas, kontinuirano skupljamo sredstva i nastojimo djelovati uz najmanje moguće operativne troškove kako bismo novac koji ste nam vi donirali koristili za tipiziranje prikupljenih uzoraka i nabavu potrebnih medicinskih uređaja za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži i Banku krvi iz pupkovine ‘Ana Rukavina’. Svaki doprinos, baš svaka kuna, nama je jednako vrijedan i na tome svima vama najiskrenije zahvaljujemo te se obvezujemo da ćemo časno, savjesno i marljivo raditi za dobrobit svih hrvatskih građana. To je ono što smo mi, Anina obitelj i prijatelji, obećali Ani i što obećajemo i vama.

Od srca zahvaljujemo svima koji su ovih sedam mjeseci bili uz nas, nesebično nam pomagali i donirali svoje vrijeme, rad ili sredstva, kako bi ova Zaklada zaživjela. Naš je uspjeh i vaš uspjeh.

Za Zakladu Ana Rukavina svatko ima lice i svatko ima ime.

Od srca vam svima želimo svako dobro u privatnom i poslovnom životu te vas pozivamo da i dalje budete uz nas u ovome projektu koji će, vjerujemo, pokrenut Aninom inicijativom, a vođen ljudskom solidarnošću, spasiti mnoge koji žele život.

S osobitim poštovanjem i zahvalnošću,

Marija Rukavina i Anini prijatelji

Posted in Novosti.