Dodjela sredstava za stručno usavršavanje Zaklade Ana Rukavina – odabrana liječnica

Dragi naši, ovim putem želimo Vam predstaviti rezultate drugog javnog natječaja za stručno usavršavanje jednog liječnika na Georgetown Universityju u Washingtonu objavljenog u lipnju 2016. godine.

Upravni odbor Zaklade Ana Rukavina odlučio je da će sredstva za stručno usavršavanje dodijeliti kandidatkinji dr. Ani Zelić Kerep iz Kliničkog bolničkog centra Zagreb, specijalizantici hematologije.

Upravni odbor Zaklade odabrao je dr. Zelić Kerep na prijedlog Stručnog vijeća u sastavu prof. dr. sc. Boris Labar, prof. dr. sc. Ivan Đikić, prof. dr.sc. Steven Živko Pavletić, prof. dr. sc. Srđan Verstovšek te prof. dr.sc. Mirando Mrsić dr. med. (predsjednik Vijeća).
Dr. Zelić Kerep zadovoljila je sve uvjete natječaja te je mišljenje Stručnog vijeća Zaklade da se radi o vrijednoj mladoj osobi koja je do sada, tijekom studiranja i kratko na specijalizaciji, postigla zavidnu razinu što se ogleda u prosjeku ocjena i broju publikacija.
Zaključuju kako se radi o mladoj liječnici predanoj struci, koja s puno želje i htijenja pristupa budućim izazovima.

Zbog svega navedenog, drago nam je da će upravo dr. Zelić Kerep dobiti priliku za jednogodišnje usavršavanje na prestižnom američkom sveučilištu te pomoći u ostvarenju još jednog Zakladinog cilja – nakon povratka omogućiti oboljelim osobama u domovini što bolju zdravstvenu skrb.
Kako je Georgetown University jedna od najvećih i najpriznatijih institucija koja se bavi proučavanjem tumora i predstavlja centar izvrsnosti, vjerujemo da je ovo veliki korak prema ostvarenju tog cilja.

Od srca čestitamo dr. Zelić Kerep!

Posted in Novosti, Stručno usavršavanje.