Dokumentarni film Želim život

Ljubaznošću producentske kuće Third Vision, u koprodukciji s Applaudo grupom, snimljen je dokumentarni film o osnivanju i djelovanju Zaklade Ana Rukavina, koja je uz pomoć mnogobrojnih pojedinaca, tvrtki, ustanova te političkih stanaka ujedinila hrvatske krajeve i ljude dobra srca u plemenitoj misiji proširenja Registra potencijalnih darivatelja koštane srži i osnivanja javne Banke matičnih stanica krvi iz pupkovine.

Izvršni producent filma je Karlo Matić, producentica Bojana Marković Krstinić, tehničko vodstvo Damir Volarić, direktor fotografije Boris Krstinić, režija i montaža Costa Ipsa te autorica filma Mirela Krneta.

Program na svečanoj premijeri vodili su Goran Navojec i Zrinka Cvitešić u režiji Krešimira Dolenčića, uz prigodni zabavni program Maja Savić kvarteta, a premijeri su se odazvale brojne osobe iz hrvatskog javnog, političkog i zabavnog života dajući tako podršku daljnjem djelovanju Zaklade.

Aktivisti Zaklade su nakon završetka filma prodavali promo materijale Zaklade, te na taj način prikupili 7.870,00 kn za tipizaciju uzoraka.

Dokumentarni film o Zakladi bit će premijerno prikazan 2. travnja u 20,05 na II programu Hrvatske televizije.

Posted in Novosti.