Doprinos gimnazije Antun Vrančić iz Šibenika

Učenici i profesori gimnazije Antuna Vrančića ove godine doniraju prihod priredbe ‘Antun’ Zakladi! Ovo pismo dobila je naša gospođa Marija od sjajne ekipe učenika i profesora gimnazije u Šibeniku:

Poštovana gospođo Rukavina!

Gimnazija Antuna Vrančića i ove godine organizira dobrotvornu priredbu «Antun», u kojoj priznanja za svoj rad dobivaju učenici i profesori, te poznati učenici ove škole. Ove godine to je gospodin Arsen Dedić.
Gosti u ovom programu su Klapa Iskon & Lvky, Hari Rončević i već spomenuti Arsen Dedić. Ovog puta priključujemo se akciji ”Zaklada Ane Rukavine”, kojoj ćemo uputiti sva sakupljena sredstva. To je bila izričita želja učenika Gimnazije Antuna Vrančića. Oni su i ovaj put prepoznali važnost humanitarnog rada i priklonoli se Aninoj poruci- ”Želim život!” Naš skromni prilog ”Zakladi Ane Rukavine” poruka je mladih ljudi da, kad god i gdje god mogu, prepoznaju snagu solidarnosti i budu dio nje. Ovim putem vas pozivamo da nam se, ako želite, pridružite. Priredba se održava u Šibenskom kazalištu, 30. svibnja 2007. s početkom u 20:00 sati.

S poštovanjem,

učenici i profesori Gimnazije Antuna Vrančića

U Šibeniku, 22.05.2007.


Od srca zahvaljujemo svim učenicima i profesorima Gimnazije, te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu… i puno, puno sretnih, sunčanih i zdravih dana u budućnosti!

Posted in Novosti.