Javni natječaj za dodjelu Sredstava za stručno usavršavanje Zaklade Ana Rukavina

S osobitim veseljem i ponosom javljamo da su opsežne pripreme za natječaj privedene kraju te ovim putem, na našoj web stranici raspisujemo javni natječaj za stručno usavršavanje mladih liječnika specijalizanata ili specijalista interne hematologije i drugih srodnih specijalizacija u suradnji s Georgetown Universityjem u SAD-u.

Javni natječaj raspisujemo u sjećanje na našu dragu Anu Rukavinu, čiju misiju i viziju nastavljamo i kroz ovaj projekt te na našu dragu donatoricu, dr. Vesnu Bartulić koja nam je oporučno ostavila sredstva te izrazila želju da darovana sredstva upotrijebimo za stručno usavršavanje mladih liječnika na najprestižnijim bolnicama diljem svijeta, a uz veliku pomoć svih Vas, dragi prijatelji Zaklade, koji nas sve ove godine podržavate i pomažete u proširenju Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te bez čijih donacija sve ovo ne bi bilo moguće.

Zaklada Ana Rukavina raspisuje Javni natječaj za dodjelu Sredstava za stručno usavršavanje Zaklade Ana Rukavina za jednog liječnika specijalizanta ili specijalista interne hematologije i drugih srodnih specijalizacija starosti do 35 godina u zdravstvenoj ustanovi Georgetown University, Washington D.C., Sjedinjene Američke Države, u trajanju od 12 mjeseci.

Sve detalje Javnog natječaja kao i potrebnu dokumentaciju možete pronaći pod rubrikom STRUČNO USAVRŠAVANJE.

Želimo puno sreće i uspjeha svim prijavljenim kandidatima te podsjećamo da prijave traju 30 dana od dana objave natječaja.

Posted in Novosti, Stručno usavršavanje.