Javni natječaj za dodjelu Sredstava za stručno usavršavanje Zaklade Ana Rukavina

Dragi naši, podsjećamo da su detalji i potrebna dokumentacija za prijavu dostupni na našoj web stranici, naravno radi se o javnom natječaju za stručno usavršavanje mladih liječnika specijalizanata ili specijalista interne hematologije i drugih srodnih specijalizacija u suradnji s Georgetown Universityjem u SAD-u koji smo raspisali 08. srpnja.

Javni natječaj raspisujemo u sjećanje na našu dragu Anu Rukavinu, čiju misiju i viziju nastavljamo i kroz ovaj projekt te na našu dragu donatoricu, dr. Vesnu Bartulić koja nam je oporučno ostavila sredstva te izrazila želju da darovana sredstva upotrijebimo za stručno usavršavanje mladih liječnika na najprestižnijim bolnicama diljem svijeta, a uz veliku pomoć svih Vas, dragi prijatelji Zaklade, koji nas sve ove godine podržavate i pomažete u proširenju Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te bez čijih donacija sve ovo ne bi bilo moguće.

Zaklada Ana Rukavina raspisuje Javni natječaj za dodjelu Sredstava za stručno usavršavanje Zaklade Ana Rukavina za jednog liječnika specijalizanta ili specijalista interne hematologije i drugih srodnih specijalizacija starosti do 35 godina u zdravstvenoj ustanovi Georgetown University, Washington D.C., Sjedinjene Američke Države, u trajanju od 12 mjeseci.

Sve detalje Javnog natječaja kao i potrebnu dokumentaciju možete pronaći pod rubrikom STRUČNO USAVRŠAVANJE s desne strane naše web stranice.

Želimo puno sreće i uspjeha svim prijavljenim kandidatima te podsjećamo da prijave traju 30 dana od dana objave natječaja.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Stručno usavršavanje.