Koncert za život u sjećanje na Anu i maestra Šuteja

Dragi naši, ovim putem Vas obavještavamo da je, zbog izvanrednih, neodgodivih obveza došlo do promjene solistice na Koncertu za život te će umjesto mezzosopranistice Dubravke Šeparović Mušović na koncertu nastupati mezzosporanistica Jelena Kordić.

Tradicionalni „Koncert za život“ u organizaciji Zagrebačke filharmonije pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar Kitarović i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba za Zakladu Ana Rukavina održat će se 21. ožujka u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski s početkom u 19,30 sati.

Koncert će se održati u sjećanje na našu Anu i maestra Vjekoslava Šuteja, a na programu je nastup vrhunskih glazbenika, Zagrebačke filharmonije, svjetski poznatog dirigenta Dmitrija Kitajenka, mezzosporanistice Jelene Kordić, violonistice Susanne Yoko Henkel te Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić koji će izvesti čuvena djela iz majstorskih pera Čajkovskoga, Prokofjeva i Griega.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60, 90 i 120 kuna te su dostupne u online prodaji na Ulaznice.hr i na blagajni Zagrebačke filharmonije.

Prihod od prodaje namijenjen je radu Zaklade Ana Rukavina.

Veselimo se vidjeti vas i ove godine u što većem broju uz vrhunski glazbeni događaj!

Posted in Koncert za život, Novosti.