Koncert za život u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja

Dragi naši, Zagrebačka filharmonija održat će tradicionalni, jedanaesti po redu Koncert za život pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, gospodina Zorana Milanovića i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba u petak, 13. ožujka u 19.30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Koncertom koji se održava u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja, slavit će se život uz nastup Zagrebačke filharmonije i pijanista Simona Trpčeskog pod ravnanjem dirigneta Simona Krečiča, a izvodit će neka od najljepših djela glazbene literature.
Na programu će se naći djela L. van Beethovena i A. Borodina, a svi građani koji žele uživati u raskošnoj glazbenoj večeri mogu ulaznice po cijeni od 120, 150, i 180 kn kuna kupiti na blagajni Zagrebačke filharmonije ili online na ulaznice.hr te pomoći radu Zaklade Ana Rukavina.
Koncertom za život i ove godine, u iščekivanju prvih dana proljeća, slavimo Anin rođendan, prisjećamo se maestra Vjekoslava Šuteja te njima u čast – slavimo život!
Zahvaljujemo predsjedniku Republike Hrvatske, gospodinu Zoranu Milanoviću i Gradu Zagrebu što su i ove godine podržali Koncert za život kojim, u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom, još jednom želimo podsjetiti građane da je lijek kojim možemo spašavati teško oboljele diljem svijeta u nama.

Radujemo se vidjeti vas i ove godine da zajedno slavimo život!

Posted in Koncert za život, Novosti.