Koncert „Zajedno smo ljepši, bolji, jači“ i biciklijada u Dugavama

Dragi naši, danas smo prisustvovali dvama lijepim događanjima u Zagrebu.

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan je koncert „Zajedno smo ljepši, bolji, jači“ plesnog zbora „Zagrepčanke i dečki“ na kojem su premijerno izveli pjesmu posvećenu našoj Ani „Dan otvorenih srca“. Pjesmu možete poslušati ovdje.

Publiku je pozdravila naša upraviteljica i Anina majka, gospođa Marija Rukavina u društvu unuke Ane koja je dobila ime po svojoj teti Ani Rukavini te od srca zahvalila prof. Slavku Olujići i gospođi Lani Marinović na prekrasnoj pjesmi i članicama i članovma zbora na divnoj izvedbi.

Za vrijeme koncerta, na drugom kraju grada, drugi dio ekipe Zaklade odazvao se pozivu Osnovne škole Frana Galovića u Dugavama na zajedničku akciju upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica na kojoj nam se pridružilo 8 potencijalnih darivatelja.

OŠ Frana Galovića pridružili smo se drugu godinu zaredom na treću po redu biciklijadu “Dugave pedaliraju” kao završnu fazu projekta „Franov bicikl“ u školskoj godini 2015./2016. što je ujedno i posljednja godina planiranog trogodišnjeg projekta.

Osnovni cilj biciklijade je ukazati na nedostatnu infrastrukturu za sigurno prometovanje djece i odraslih u naselju Dugave.

Drago nam je što smo imali čast pridružiti se “Zagrepčankama I dečkima” na koncertu te školarcima OŠ Frana Galovića na biciklijadi, zahvaljujemo im od srca na pozivu i veselimo se budućim suradnjama.

Posted in Akcije upisa u Hrvatski registar, Novosti.