Na održanom memorijalu Saše Vukasa prikupljeno 3.750 kn za Zakladu

Prenosima obavijest sa www.turboliga.hr i ujedno zahvaljujemo Sašinoj obitelji i prijateljima na prikupljenim sredstvima za Zakladu.

21.04.2012.
Prvi memorijal za nama, a bit će ih još

Održali smo prvi memorijal Saše Vukasa i bilo je lijepo. Okupilo se 39 natjecatelja, ali je dvoranom prošlo barem još toliko ljudi koji su pomogli da ovo sjećanje na Sašu bude prvenstveno lijepo druženje, ali i korisna akcija u kojoj se za Zakladu Ana Rukavina prikupilo 3750 kn.

Sportski dio je bio revijalan, ali ipak uz neizbježni natjecateljski duh i puno izjednačenih mečeva. Podijelili smo se u 2 skupine od po 3 koliko-toliko podjednake ekipe, od kojih su se neke uspjele organizirati i prije turnira, a ostale su se posložile od “padobranaca”. Bilo je tu svega. Na primjer, konačni pobjednici Taufik team, predvođeni hrvatskim Taufikom koji se uvijek rado odaziva na ovakve akcije – Zvonimirom Đurkinjakom, su izgubili susret protiv Četvrtak ekspresa, ali zahvaljujući njihovu porazu od Poletaraca su u krugu 3 ekipe s po jednom pobjedom prošli kao najbolji u finale. U drugoj skupini ujedinjeni Yasminton & FL su s po dvije 4:3 pobjede prošli u finale. I treći susret u toj skupini završio je istim rezultatom, Mateini puleni su bili bolji od Radića i prijatelja.

Razigravanje za poredak:

1. mjesto: Taufik team – Yasminton & FL 4:3

3. mjesto: Mateini puleni – Četvrtak ekspres 6:1

5. mjesto: Poletarci – Radić i prijatelji 4:3

Sve u svemu, zabavno, lijepo i korisno. Hvala svima i ponovilo se iduće godine!

Posted in Novosti.