Najava: modna revija za Zakladu Ana Rukavina

KRUG DOBROTE  HRVATSKI DIZAJNERI I MODELI 11. KOLOVOZA U ŠIBENIKU

Humanitarna modna revija čiji je ukupni prihod namijenjen Zakladi “Ana Rukavina”, okupit će brojne hrvatske dizajnere i modele, koji će se prvi put predstaviti u Šibeniku, kazale su producentice ovog programa, šibenska sopranistica Nera Gojanović i novinarka Nevena Banić. Revija će se održati u subotu 11. kolovoza na Trgu Republike Hrvatske s početkom u 21 sat. Prije modne revije, a s početkom u 20 sati, u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića  bit će otvorena prodajna izložba  fotografija  djevojaka  tjedna, objavljenih u Šibenskom listu, autorice Nikoline Vuković – Stipaničev.
Na modnoj reviji, koja se odžava pod pokroviteljstvom Grada Šibenika, predstavit će se dizajneri Matija Vujica, Neda Makjanić, Boris Burić Gena, Aleksandra Dojčinović, Emka, Mina Petra, Karmen Herceg, Salon vjenčanica “Cvita” iz Šibenika, nakit Thesaurus, Hippy Garden, splitski Modni salon cipela “Ledenko” i šibenska Galerija “Mokoš”. Njihove kreacije nosit će poznata imena hrvatske modne scene, među ostalima, Fani Stipković, Mia Šlogor, Ivana Balić, Ivana Ergić, Olivera Slavica, Jelena Orešković i Aleksandra Grdić.
“Kao posebnu zanimljivost ističemo da će muška odijela Borisa Burića Gene nositi hrvatski misteri i best modeli Alen Kostelac, Mario Žaknić i Goran Bolf. U ulozi manekena pojavit će se i poznati Šibenčani Perica Bukić, Tomislav Ninić, Goran Bulat, Kristijan Kike Curavić, Danijel Mileta i Kristijan Santini” kaže Nevena Banić.
U glazbenom dijelu programa nastupit će Arsen Dedić, Gabi Novak, Natali Dizdar, Đani Stipaničev i Sanja Vrančić.

Gradonačelnice manekenke
Kreacije dizajnera nosit će gradonačelnice Nedjeljka Klarić i Josipa Rimac te Ana Gojanović Rakić, Mirjana Žurić, Dijana Dulibić – Vlahov iz šibenske gradske uprave, zatim Ivona Nakić, supruga Mihovila Nakića te TV novinarka Mirna Zidarić.

Izvor: Slobodna Dalmacija, N. Urukalo

Posted in Novosti.