Najava predbožićnog koncerta Zaklade Ana Rukavina

Zaklada Ana Rukavina obilježava još jednu godinu koja prolazi bez Ane, ali njezin duh živi kroz sve koji će se 15. prosinca u 20 sati okupiti na Trgu bana Jelačića i uživati u humanitarnom koncertu na kojem će nastupiti: Marija i Ivana Husar, Antonija Šola, Jacques Houdek, Bojan Jambrošić, Davorin Bogović, Kaliopi, Žanamari, Jelena Radan, Meritas, Franka Batelić, Ivana Kindl, Luka Nižetić, Connect, Bojana Gregorić Vejzović, Ana Vilenica, Sandra Bagarić, Martina Tomčić, Goran Navojec…

„Još jedna godina bez Ane je za nama, ali mi i dalje provodimo njezinu misiju – proširenje Registra dobrovoljnih darivatelja i upisa u Banku krvi iz pupkovine te ono najvažnije, davanje druge prilike za život oboljelima od leukemije, limfoma i mijeloma. Kroz svakoga od nas Ana živi, a dva života koja su ove godine spašena upravo zbog aktivnosti koje je Zaklada provodila tijekom ove tri godine postojanja, najbolja su pohvala radu Zaklade.“, naglasila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade tijekom prigodne prodaje promotivnih materijala na Cvjetnom trgu.

Zajedno s predstavnicima Zaklade danas su se prigodnoj prodaji na Cvijetnom trgu priključile su se bojne osobe iz javnog života: predsjednički kandidat Nadan Vidošević, Tihomir Ladišić, Danira Bilić, Zoran Vakula, Mirna Zidarić, Nevena Rendeli, Krunoslav Borovec, Ana Sršen, Katarina Periša Čakarun, Zoran Šprajc, Marko Tolja, Marijana Batinić, Duško Modrinić i mnogi drugi.

Kupnjom promotivnih artikala Zagrepčani su pokazali kako prepoznaju prave vrijednosti koje Zaklada Ana Rukavina njeguje.

Marija Rukavina pozvala je sve građane Zagreba i njihove goste da dođu na koncert 15. prosinca na Trg bana Jelačića od 20 sati, a sve ostale da prate koncert na 2. programu Hrvatske televizije te pozivom na 060 9005 podrže daljnji rad Zaklade.

Posted in Koncert Želim život, Novosti.