Najave događanja!

Brojni građani i prijatelji Zaklade i dalje smišljaju sjajne akcije i na brojne i izuzetno kreativne načine daju svoj doprinos radu Zaklade. Ovo su neke od sljedećih akcija u organizaciji naših prijatelja:

MONOGRAFIJA O TONIJU FRANOVIĆU
U Muzeju „Mimari“ 24.5.07. predstavljena je Monografija o slikaru Toniju Franoviću, a prihod od njezine prodaje i prodaje serigrafija koje je autor potpisivao namijenjen je Zakladi Ana Rukavina.

„ZAGREBU OD SRCA“
Povodom ovogodišnjeg Dana grada Zagreba, od 31. svibnja do 3. lipnja na Hipodromu Zagreb održati će se i događanje „Dama za Dama“ u sklopu kojega će biti prikazana izložba fotografija Mare Milin. Sav prihod od fotografija prodanih na izložbi biti će doniran Zakladi Ana Rukavina.

ZAGREB LADIES OPEN
Izvršni direktor turnira Zagreb ladies open gospodin Jonuz Aliti, na pressici održanoj 22. svibnja objavio je da će sav prihod prikupljen od prodaje ulaznica za finalni meč biti u potpunosti doniran Zakladi Ana Rukavina. Finalni meč se održava 10. lipnja , a cijena ulaznice je 30,00 kuna.

ODBOJKA NA PIJESKU – VIP OPEN
Treće izdanje VIP Opena, turnira iz Svjetske serije u odbojci na pijesku, započet će 6. lipnja na zagrebačkom moru, a pobjednike 200.000 američkih dolara vrijednog natjecanja saznat ćemo u popodnevnim satima nedjelje. Odigrati će se i meč poznatih osoba (Šimenc, Mavrović, Nižetić . . . ), a prihod od utakmice ići će za Zakladu Ana Rukavina.

Posted in Novosti.