Naš drugi koncert Želim život

U ovih godinu dana djelovanja Zaklade Ana Rukavina bili smo svjedoci iznimne plemenitosti i dobrote koju su iskazali mnogobrojni pojedinici, udruge, tvrtke i instutucije našega društva, kako bi vratili nadu u život mnogih oboljelih od leukemije, limfoma i drugih hematoloških bolesti.

Kako bi zahvalili svima koji su dali učešće i potporu realizaciji Anne najveće želje – Razvoju Registra darivatelja koštane srži i radu Banke krvi iz pupkovine “Ana Rukavina”, Zaklada će uz potporu Grada Zagreba, Hrvatske radiotelevizije, EPH
i Digitela organizirati veliki humanitarni koncert

Nakon početka “akcije za Anu” broj dobrovoljnih davatelja koštane srži se sa svega 150, u samo godinu dana popeo na 29 143, a očekujemo da će se do kraja godine u Registar upisati 30 000 dobrovoljnih darivatelja.

Za projekt tipizacije svih prikupljenih uzoraka potrebna su nam velika financijska sredstva s obzirom da jedna tipizacija iznosi 1.000,00 kn.

Nazovite 060 9012 (po pozivu donirate 6,10 kn s PDV-om) i podržite rad Zaklade kako bi naš zajednički Registar što prije postao operativan i dostupan svima koji ga trebaju, što prije!

Posted in Koncert Želim život.