Neki novi klinci sviraju za Zakladu Ana Rukavina

Neki novi klinci – Tribute to Đorđe Balašević band, koji izvodi glazbu najpopularnijeg kantautora sa ovih prostora, svirat će 19.11.2009. u klubu IN BAR na Savi, Jarunska 5 za Zakladu Ana Rukavina.

Sastav koji okuplja sedmero prijatelja koji uživaju svirati skladbe kantautora Đorđa Balaševića, odlučili su nastupati u plementu svrhu te tako pomoći Zakladi.

“Samu činjenicu da izvodimo glazbu najpopularnijeg kantautora sa ovih prostora, sada želimo iskoristiti u plemenitu svrhu. Svatko od nas pojedinačno možda nema mogućnost napraviti puno, ali zajedno možemo učiniti nešto značajno! Kada već imamo rijetku sreću i blagoslov da svaki mjesec okupljamo nekoliko stotina Đoletovih fanova u klubu na Savi, odlučili smo dio prihoda od svake prodane ulaznice donirati za Zakladu Ana Rukavina”, naglasili su članovi banda.

Umjesto dosadašnjih 20 kn, za ulaz u klub biti će potrebno izdvojiti 30 kn, od koji će se dio uplatiti na račun Zaklade Ana Rukavina za tipizaciju do sada prikupljenih uzoraka krvi donatora upisanih u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Druženje u IN BARU počinje od 21h.

Ne propustite najbolju zabavu u gradu i HVALA što na taj način pomažete rad Zaklade!

Više na: www.nekinoviklinci.com

Posted in Novosti.