NOKIA Cro a Porter

U članku na NET.HR-u možete vidjeti kavu su humanitarnu akciju pokrenuli naši dizajneri-humanitarci!

U subotu, 14. travnja, u prodaji će se naći ulaznice i studentske propusnice za NOKIA Cro a Porter. Prihod ostvaren prodajom ulaznica i propusnica bit će u cijelosti doniran Zakladi Ane Rukavine.

Osim toga, hrvatski modni dizajneri, sudionici 9. NOKIA Cro a Portera, jedan model iz aktualne kolekcije označit će posebnim logotipom – crvenim slovom A, a novac od prodaje označenog modela također će biti doniran Zakladi Ane Rukavine!

A prihod od prodaje maksimalno 100 ulaznica po cijeni od 100 kuna za jedan dan događanja prema izboru kupca – donatora, te maksimalno 100 studentskih propusnica po cijeni od 150 kuna za sva četiri dana događanja bit će u cijelosti doniran Zakladi Ane Rukavine. Dok ulaznice može kupiti svatko tko želi podržati ovu modno-humanitarnu akciju za pomoć Zakladi Ane Rukavine, studentske propusnice namijenjene su isključivo studentima te omogućuju ulaz na sve modne revije tijekom četiri dana trajanja 9. NOKIA Cro a Portera.

Ulaznice i studentske propusnice mogu se rezervirati na brojeve telefona 01 2346 285 i 098 963 55 79, a preuzeti već prvog dana 9. NOKIA Cro a Portera, u srijedu, 18. travnja, od 18.30 sati te svaki naredni dan od 19.00 sati na INFO-desku smještenom u Paviljonu 2 Zagrebačkog velesajma.

Uz prodaju ulaznica i studentskih propusnica svaki hrvatski modni dizajner, sudionik ovosezonskog NOKIA Cro a Portera, dobrovoljno će odabrati jedan model iz kolekcije kojom se predstavlja na ovosezonskom NOKIA Cro a Porteru i novac od njegove prodaje također donirati u humanitarne svrhe. Svaki odjevni predmet namijenjen ovoj vrsti prodaje bit će označen posebnim logotipom – crvenim slovom A, karakterističnim za logotip Cro a Porter. Informacije o odjevnim predmetima koji će biti ponuđeni u ovoj modno-humanitarnoj akciji bit će dostupne na samome događanju te na službenim web-stranicama NOKIA Cro a Portera (www.cro-a-porter.hr).

“Imajući na umu kako je pozivnica, odnosno propusnica za NOKIA Cro a Porter jedna od najtraženijih pozivnica tijekom svake sezone u Hrvatskoj, odlučili smo tu situaciju usmjeriti u društveno korisnu akciju i uz pomoć svih istinskih ljubitelja mode pomoći radu Zaklade Ane Rukavine! Vjerujemo kako će se mnogi odazvati ovoj akciji, kupiti ulaznice i studentske propusnice po simboličnim cijenama i na taj način, uživajući pritom u modnim kolekcijama hrvatskih modnih dizajnera, pomoći radu i nastojanjima zaklade nedavno preminule hrvatske novinarke Ane Rukavine”, istaknuo je Viktor Drago, umjetnički direktor i producent NOKIA Cro a Portera.

Net.hr
13.04.2007.

Još o ovoj akciji možete pročitati na JUTARNJI.HR

Posted in Novosti.